Tekniska funktioner för kommersiell vinyl

Alla våra golv har samma högklassiska topplager som skyddar fläckar, slitage och minskar risken för repor, men de skiljer sig åt vad gäller läggningsteknik och skicket på ditt nuvarande undergolv.

PERGO RIGID VINYLGOLV

Uppbyggnad av styva vinylgolv

  1. TitanV™-ytskikt som skyddar mot repor, fläckar och slitage
  2. Detaljerat dekorskikt
  3. Flexibelt vinylskikt för en ljuddämpande, mjuk, varm och behaglig känsla
  4. Styv kompositkärna och två glasfiberförstärkta styva skikt ger stabilitet

PERGO VINYLGOLV

Uppbyggnad av styva vinylgolv

  1. TitanV™-ytskikt som skyddar mot repor, fläckar och slitage
  2. Detaljerat dekorskikt
  3. Mycket slagtålig vinylkärna
  4. Extra stabiliserande skikt med glasfiber
  5. Extra slagtålig undersida

Enkelt att lägga

Enkel läggning

Klicksystemen PerfectFold V och Uniclic gör golvläggningen snabb och enkel. Snäpp bara fast brädorna med en av klickmetoderna som så är det snart klart.

Slitstyrka

Använd skydd

Pergo vinylgolv har en skyddande ytbehandling i flera skikt. TitanV™-ytskiktet skyddar mot repor, fläckar och slitage samt gör golvet enkelt att rengöra.

Ljuddämpning

Ljuddämpning

Det mjuka vinylmaterialet reducerar stegljud och är tyst och behagligt att gå på.

Slagtålighet

Slagtålighet

Pergos vinylgolv har en yta som består av flera skikt. I kombination med det kompakta bärarmaterialet ger det golvet hög tålighet mot slag och avtryck, vilket skyddar golvet från skador.

Stolsben med hjul

Stolsben med hjul

Flerskiktssystemet i Pergos vinylgolv i kombination med bäraregenskaperna är utformat för att klara belastningen från möbler med hjul.

Brandsäkerhet

Brandsäkerhet

Pergos vinylgolv har naturligt hög brandsäkerhet. De är utformade för att uppfylla alla europeiska krav för installation i evakueringsutrymmen eller samlingslokaler.

Vattentålighet

Vattentåligt

Vårt Moisture Resistance System kombinerar ett fukttåligt bärarmaterial med en stark och tät klickfog. Detta gör Pergos vinylgolv till några av de mest vattentåliga golven på marknaden.

Hygieniskt

Hygieniskt

Ett vinylgolv från Pergo gör det lättare att hålla hemmet rent. Den täta ytan förhindrar uppkomsten av bakterier och minskar behovet av kemikalier.

Lättskött

Lättskötta

Pergos TitanV™-ytskikt är smutsavvisande, vilket förenklar städning och underhåll. Klickfogens täta konstruktion hindrar dessutom smutsen från att tränga ner i fogen.