Go to content Go to search
grått laminatgolv i hotellobbyn

Kommersiella golvlösningar från Pergo

Välkommen till Pergo – uppfinnaren av laminatgolv. Vi har varit verksamma med att designa varaktighet sedan 1977. Vi vet hur viktigt det är med vackra, praktiska golv av hög kvalitet och vi älskar nya utmaningar. Under åren har innovativt tänkande utökat vår golvportfölj till att inkludera golvlösningar med laminat, vinyl och träparkett. Idag, som ett varumärke från Unilin, är vi stolta över att kunna erbjuda ett av de mest omfattande golvsortimenten för hemma- och kommersiella projekt världen över.

mörkbrunt laminatgolv i restaurang

Referenser vi är stolta över

På Pergo förstår vi att varje utrymme, oavsett om det är en hektisk hotellobby, ett dynamiskt gym eller en energisk skolkorridor, kräver ett golv som kombinerar stil, hållbarhet och funktionalitet. Vårt mångsidiga utbud av golvalternativ har noggrant tillverkats för att uppfylla de unika kraven i olika miljöer.

återvunna träfibrer

Tänjer på gränserna

Vi producerar golv som är så hållbara som möjligt och innoverar ständigt för att minimera den potentiella påverkan på vår planet. Våra golv är gjorda för att hålla, från den stund de läggs i ditt hem och genom hela livet. De flesta av dem har till och med världens strängaste miljömärkningscertifieringar.

Bästsäljande golv