Lägga kommersiella vinylgolv

PerfectFold™ V-klicksystemet har både vertikal och horisontell fogning. Den dubbla fogningen ger Pergo-golvet enastående stabilitet och tack vare det nya klicksystemet blir läggningen både snabb och enkel – snabbare än något annat vinylgolv på marknaden. Välj bara en av de tre läggningsteknikerna och klicka fast golvet på plats.

Hämta anvisningar för Flytande Hämta anvisningar för Limmade

Pergo PerfectFold V vika ner

Listmeny

Den ideala tekniken för snabbläggning av stora ytor. Klicka i plankan längs långsidans fog, för plankorna mot varandra och avsluta med att trycka ned.

Pergo PerfectFold V horisontell

Horisontell införing

Till skillnad från många andra märken, kan Pergo vinylgolv även föras in horisontellt med hjälp av vårt läggningsverktyg (använd inte en hammare, eftersom det kan skada klickfogen). Detta är ett praktiskt alternativ för ställen där det är svårt eller till och med omöjligt att luta plankorna (till exempel vid läggning av sista raden plankor eller under dörrkarmar och element).

Pergo PerfectFold V vinkla

Vinkel

Om det passar bättre har Pergo en tredje teknk för att lägga ditt nya vinylgolv. Vinkla och klicka endast ihop plankorna längs kortsidan.

Läggningstillbehör

PGKIT Laminattillbehör Fogmassa PGKIT02A
Sealant
PGKIT(-)
Akrylbaserat tätningsmedel för snygg finish på golv, fotlister eller profiler. Torkar på en halvtimme och har härdat helt efter 24 timmar. Finns i 8 olika färger.
#TechnicalInfo#: 310 ml
PGKITTRANSP Laminattillbehör Aqua Sealant PGKITTRANSP
Aqua Sealant
PGKITTRANSP
Genomskinligt och elastisk enkomponentssilikon av hög kvalitet som skapar en osynlig och vattentät yta runt golvsocklar, lister, övergångar, dörrkarmar etc.
#TechnicalInfo#: 310 ml
PGVGLUE6 Vinyltillbehör Lim PGVGLUE6
Lim
PGVGLUE6
Professionellt lim, särskilt utformat för Pergo vinylgolv. Är enkelt att sprida ut, fäster snabb och ger högsta möjliga styrka.
#TechnicalInfo#: 6 kg
PGVKNIFEB Vinyltillbehör Kapningskniv PGVKNIFEB
Kapningskniv
PGVKNIFEB
Professionell kniv, perfekt för en exakt och stabil skärning. Perfekt för att skära kurvor och olika former. 10 blad medföljer.
#TechnicalInfo#: 275 x 113 x 50 mm
PGVGLUE15 Vinyltillbehör Lim PGVGLUE15
Lim
PGVGLUE15
Professionellt lim, särskilt utformat för Pergo vinylgolv. Är enkelt att sprida ut, fäster snabb och ger högsta möjliga styrka.
#TechnicalInfo#: 15 kg
PGVTOOL Vinyltillbehör Installationsverktyg PGVTOOL
Installationsverktyg
PGVTOOL
Utmärkt verktyg för exakt kapning: rakt och 90°. Handskydd med dragstång och hävstångsfunktion. Passar både vänster- och högerhänta.
#TechnicalInfo#: 410 x 190 x 16 mm
PGGLUE290 Laminattillbehör Flerfunktionslim PGGLUE290
Flerfunktionslim
PGGLUE290
Det här multifunktionella limmet är särskilt utformat för alla tillämpningar med Pergo-lösningarna. Idealiskt för montering av golvsocklar och lister Lämpar sig för alla material och substrat. Hybridpolymer, härdar snabbt med mycket hög slutlig slitstyrka.
#TechnicalInfo#: 290 ml
PGVA2 Vinyltillbehör Limslev PGVA2
Limslev
PGVA2
Säkerställer perfekt limförbrukning per m².
#TechnicalInfo#: 180 x 155 x 15 mm
PGRCINOX15 Laminattillbehör Rörmanschetter 15 mm PGRCINOX15
Rörmanschetter 15 mm
PGRCINOX15
Detta skydd av rostfritt stål täcker elegant skarvarna runt element och rör.
#TechnicalInfo#: diam. 15 mm
Top