Designade för att fungera

Med vinyl finns det inga gränser för hur ett golv kan se ut. Materialets mångsidighet innebär att vi kan erbjuda ett stort sortiment av olika designer, var och en med sin egen stil tack vare levande detaljer, taktil struktur och fascinerande färgsättningar.

Pergo referens vinyl Antwerp Aparthotel Cadix

YTA OCH FASNINGAR

Tekniken ”borstat i register” gör ytan naturtrogen: en uttalad trästruktur som följer träets fibrer i varenda detalj. Patentskyddad teknik skapar en unik V-fasning som är djupare och mer distinkt än hos något annat vinylgolv.

Pergo vinyldekorer

FANTASTISKA DEKORER OCH STRUKTURER

Dekorerna och strukturerna i vårt vinylsortiment är inspirerade av den naturliga känslan av trä, marmor eller grovbetong. Våra fantastiska designstilar hjälper dig lyfta fram din inredning på helt nya sätt. Våra nya betong- och marmorstilar ger din inredning en modern, trendig look.

Upptäck våra vinylgolvsstilar

Väggar som golvar dig!

Pergo vinylgolv är inte bara fantastiskt på golv – du kan även skapa nya och spännande inredningsstilar genom att applicera det på väggar. Eftersom det är vattentåligt är vinyl ett optimalt val för duschar och kök och andra områden kring vatten.

Läs mer