Välja design på ditt kommersiella parkettgolv

Vi erbjuder en hel färgpalett för kommersiella parkettgolv på ek eller ask. Färgerna sträcker sig från arktiskt vitt till mörkaste kaffe.

SORTERING

Varje träd är unikt, och olika delar av samma träd kan ge trä med olika utseende. Kvistar och ådringar definierar träslaget och ger det karaktär. Några av våra produkter har mer karaktär än andra, och därför har vi inordnat våra produkter i kategorier för att hjälpa dig hitta det golv du vill ha.

träklass

SELECTED

Trä med kvistar på upp till 20 mm; varierar i färg och struktur

träklass

ACCENT

Trä med kvistar upp till 50 mm; livlig variation i färg och struktur

levande träklass

LIVELY

Trä med stora kvistar upp till 80 mm och sprickor; rustikt utseende med livlig variation i färg och struktur

STRUKTUR

Borstad trästruktur

BORSTAT

Att borsta ytan framhäver den naturliga ådringen och förstärker det autentiska utseendet och känslan av äkta trä.

Djupborstad trästruktur

DJUPBORSTAT

Träytan behandlas med specialborstar som trycker ner det mjuka träet mellan årsringarna. Behandlingen framhäver den naturliga träkänslan ännu mer.

YTBEHANDLING

Trä är ett material som bara blir vackrare med åren. För att du ska kunna njuta av dina golv i många år, ger vi våra produkter en skyddande och vårdande ytbehandling. Alla våra golv levereras färdigbehandlade och behöver inte någon ytterligare ytbehandling. Våra lacker uppfyller strikta internationella utsläppsnormer så att du kan njuta av ditt trägolv med vetskapen att det har tillverkats med respekt för miljön.

Extra matt lack finish

Extra matt lack

Matt lack finish

Matt lack

Fasade kanter

Fasade kanter markerar plankorna i golvet, och understryker känslan av ett genuint parkettgolv. Vår kollektion har produkter med fasade kanter på långsidorna, alla sidorna eller ingen avfasning för ett jämnt golv.