Vi presenterar vattentåliga laminatgolv

Laminatgolv erbjuder oöverträffad tålighet och hållbarhet mot slitage – men vattentåligheten har länge varit en känslig punkt för laminatgolv. Med presentationen av Aquasafe-tekniken har Pergo skapa en ny standard för vattentåligheten när det gäller laminatgolv. AquaSafe skapar en tät yta – hela vägen ned till kanterna – och förhindrar effektivt vatten från att tränga in i golvet.

Ett traditionellt laminatgolv som utsätts för vatten kan svälla upp och få upphöjda kanter.

AquaSafe-tekniken förhindrar att vatten tränger in i golvet – och skyddar djupt in i kanterna.

Lägg till lång livslängd till hållbarheten

Pergo-laminatgolv med AquaSafe är skyddade mot vatten och andra vätskor över hela ytan av varje planka, ända ned i kanterna. Detta innebär att vatten, smuts och fläckar stannar på ytan där de lätt kan torkas av. Utöver att de är vattentåliga innebär detta att AquaSafe-golven även är hygieniska och lätta att underhålla.

AquaSafe förlänger också livslängden för nya golv. Vattentåligheten bidrar till att förhindra att golvet sväller och att kanterna höjs, vilket ofta orsaka för tidigt åldrande och slitage av traditionella laminatgolv. Förresten: Visste du att vi är det enda företaget i världen som levererar ett vattentålig laminatgolv i klass 34?

Varför vattentålig?

AquaSafe innebär nya möjligheter för laminatgolv i kommersiella projekt. Laminatgolv har många fördelar; de är bland annat lätta att installera och underhålla, är mycket halk- och slitagetåliga, kan kombineras med golvvärme och tack vare det omfattande utbudet av tillbehör såsom designmatchade golvlister så utgör de en mycket estetisk helhetslösning Utöver detta erbjuder Pergo nu vattentålighet inte bara på ytan, utan även i kanterna. I och med detta blir tillämpningsmöjligheterna närmast oändliga: hotellreceptioner eller till och med tungt trafikerade entréer som t.ex. i detaljhandeln. Som uppfinnare av laminatgolven för 40 år sedan år 1979 kan Pergo nu uppfinna laminatgolven på nytt med den unika AquaSafe-tekniken.

Upptäck alla golv med AquaSafe

#FloorAdvisor#