Laminatgolv AC4

Laminatgolv AC4 är en unik kvalitetsklass för både bostäder och kommersiell miljö med lättare till normalt slitage. Laminatgolvet Premium i kvalitetsklass AC4 brukar vara förstahandsvalet för större flerbostadshus eftersom det har en hög hållbarhet och slitstyrka.

Med sin förbättrade prestanda passar de kommersiella laminatgolven AC4 även för bostäder. Det är ett mycket tryggt och säkert val. Användare i kommersiella miljöer får tillgång till mönster och strukturer som tidigare var reserverade för bostäder.

REFERENSFALL FÖR LAMINATGOLV AC4:

  • Till Londons berömda varuhus Heal's levererade Pergo elegans och prestanda åt Frankrikes ledande möbelvarumärke, Ligne Roset. Det nya laminatgolvet AC4 gav avdelningen en inbjudande känsla och ett intryck av elegans.
  • I Glasgow fick husägarna själva välja dekor i Miller Homes nybyggda bostadsområde för 100 familjer. Laminatgolvet AC4 Living Expression var den perfekta kombinationen av stil, bekvämlighet och kvalitet för de framtida husägarna.
  • Moderna inredningstrender och former valde byggbolaget V-Exsis att använda Pergos laminatgolv AC4 med ett brett sortiment av mönster och ytstrukturer i 48 exklusiva lägenheter vid Gloucester Place i London.