Pergo Sensation laminat

Med Pergo Sensation har vi återuppfunnit laminatgolvet på nytt. Dina ögon kommer att märka skillnaden med en gång. Testa att dra fingrarna över golvets yta och du kommer bli riktigt överraskad. Den autentiska, naturtrogna ytan är möjlig med hjälp av en innovativ teknik (borstat i register) som återger djupa ådringar i trä till perfektion. Det naturliga utseendet förstärks av en helt ny matt ytbehandling, som bidrar till den träliknande känslan. AquaSafe-tekniken gör golvet vattentåligt även i fasningarna. Resultatet är verkligen en Pergo Sensation!

Pergo Aquasafe-teknik

AQUASAFE-TEKNIK

Med Pergo Sensation har vi återuppfunnit laminatgolvet på nytt. AquaSafe-tekniken gör golvet vattentåligt även i fasningarna: klickfogsteknik, pressade skarvar och vattenavvisande beläggning som ger ett unikt skydd.

Borstad i register

DJUPA, NATURLIKA STRUKTURER

Den autentiska, naturtrogna ytan är möjlig med hjälp av en innovativ teknik (borstat i register) som återger djupa ådringar i trä till perfektion. Det naturliga utseendet förstärks av en helt ny matt ytbehandling, som bidrar till den träliknande känslan.