Vattentåliga golv

Pergo-golv fungerar även bra i fuktiga miljöer. Fördelar som gör att golven är vatten- och fläcktåliga, lätta att sköta och säkerligen ger golven en längre livslängd.

Utmaningen med vatten

När vi tillverkar våra golv ser vi alltid till vardagens utmaningar. Det är därför vi inser behovet för att alla våra golv ska tåla vatten, oavsett design eller material. Antingen är det använda vattenbeständiga material som vinyl, uppfinna nyskapande teknik för att ta fram vattentåliga laminatgolv eller göra våra träparkettgolv fukttåliga och lättstädade. För att olyckor händer och när de gör det vill vi vara säkra på att våra golv tål dem.

Vattentålig laminat

AquaSafe-tekniken ger en förseglad yta tack vare en vattenavvisande beläggning som täcker hela brädan för att förhindra att vatten tränger in genom golvet, till och med hela vägen ner till de pressade skarvarna.

Pergo vinyl på duschväggar

Tack vare dess vattenbeständighet är vinyl det perfekta valet för våta områden: kök, träningssalar, badrum och det kan till och med limmas fast på väggar. En perfekt lösning för duschväggar: enkelt att lägga och för renoveringsprojekt behöver man inte ta bort plattor. Täck bara plattorna med vattenresistent lim och lägg de nya vinylplattorna.

Fukttåliga Pergo parkettgolv

Pergo träparkettplankor har en unik fasningsteknik på kortsidan med en vattenavvisande beläggning: extra resistant mot vätskor och vatten och smuts tränger kan inte tränga in i fogarna.

Installera Pergo vinyl på väggar och i duschen nu

Top