Design Hotel

Människor var i fokus när de 27 rummen renoverades. Hotellets huvudsyfte är att förmedla upplevelse, avantgarde och tillförlitlighet. I detta hänseende strävar 987 Hotel efter att vara ett konkurrenskraftigt företag med moderna rum, hög service och trendriktighet.

987 Design Prague Hotel, med sitt fantastiska läge i Prags historiska centrum, har en dramatisk och vågad ny stadsdesign. Gca Architects smarta, kreativa och sofistikerade design är en genialisk blandning av influenser som ger hotellet energi, vitalitet och magi. Unikt är det interaktiva ljuset som finns i varje gästrum och uppmuntrar gästerna att anpassa rummet efter egna önskemål.

 

Huset byggdes i början av 1800-talet som ett flervåningshus i Prags stadskärna. Hotellets nummer markerar kvartersnumret och ger hotellet en unik beteckning. 987 Design Prague Hotel utmärker sig med makalösa detaljer som designats av Philippe Starck.

 

Golvlösningen till de 27 rummen blev Pergo-laminatet Modern planka Manor Oak, en naturlig ekdesign med tydlig vintagekänsla. Golvet är en del av kollektionen Pergo Sensation med AquaSafe-teknik. Det är i det närmast identiskt med äkta trä och är mycket vattentåligt. Det här laminatgolvet levereras med en silkesmatt yta och naturtrogna sprickor och kvistar tack vare Genuine™ rustic– en ytstruktur som framhäver detaljer såsom sprickor, kvistar och skrapmärken. Känslan av träplankor förstärks ytterligare av fasningar utmed alla fyra kanterna. Och med Pergos bruksklass 33 (AC 5) som kvalitetsnivå få du ett golv som klarar vardagens alla utmaningar.