design

Design: skapandet av ett äkta original

Hotell, restauranger, bostäder och otaliga andra platser runt om i världen värdesätter Pergos vackra och hållbara laminat-, parkett- och vinylgolv. Vår hemlighet? Ett aldrig sinande engagemang i att skapa ännu vackrare och hållbarare golv.
Med inspiration från själva livet MED INSPIRATION FRÅN SJÄLVA LIVET

Våra designers finner inspiration i de senaste modetrenderna, arkitektoniska mästerverk och vardagslivet. Varje golv, oavsett om det är laminat, parkett eller vinyl, börjar med noggrann research, analys och kreativa idékläckningar. Vi inspireras av våra användares behov: hur kan vi höja värdet på deras projekt, på deras liv? Hur kan vi höja prestandan på alla våra golv och förse ett inredningsprojekt med skönhet?

Det ursprungliga materialet EFTERSRÄVA DET URSPRUNGLIGA MATERIALET

När de bästa ideerna har valts ut börjar strävan efter det ursprungliga materialet. Det här originalvirket eller -stenslaget utgör grunden för alla våra golv. Det unika utseendet som till exempel furu har erhålls genom att använda det ursprungliga materialet, som vi noga väljer ut.

Pergo hantverk HANTVERK INOM FÖRETAGET

Originalet behandlas sedan internt på olika sätt för att skapa en look som ligger precis i linje med designerns vision. Äkta hantverk löper genom de olika processerna som vi har utvecklat. Vi använder oss av digital spjutspetsteknik som gör det möjligt för oss att skapa en ännu bättre version av originalet. Nerver, blommor, kvistar och sprickor läggs till eller tas bort digitalt i exakt rätt proportioner för att erhålla en perfekt balans. Med andra ord: vi efterliknar originalet som ingen annan gjort förut.

Innovation som fungerar INNOVATION SOM FUNGERAR

Pergo uppfann laminatgolvet 1977 och har ständigt förnyat sig sedan dess. Egenskaper som vattenresistens, PerfectFold™-teknik för enkel läggning och våra felfria rep- och fläcktåliga skikt är bara några av de revolutionerande uppfinningar vi har skapat. Vår outtröttliga strävan efter utmärkta lösningar och kontinuerliga nytänkande gör att vi kan erbjuda våra kunder fler alternativ för fantastisk inredningsdesign. För att göra detta har vi gått utanför golvet: våra vattentåliga vinylgolv passar till exempel perfekt på dina väggar också.