Perstorp (Pro) – en unik mix
av två bästsäljande laminatsortiment

Perstorp (Pro) visar Pergos ambition att ständigt skapa laminatgolv av hög kvalitet. Njut av Classic Plank kvalitet i nyutvecklad enstavsdesign i kombination med våra vackra Domestic Extra-mönster. För att underlätta för dig klarar dessa golv vatten, repor och fläckar utan att tappa stilen. Snacka om att höja nivån!

Se alla Perstorp golv

En framtida klassiker är född

Perstorp är vår nya tidlösa kollektion som höjer ribban för vad man kan förvänta sig av ett laminatgolv idag. Eftersom Pergo en gång i tiden uppfann laminatgolvet är det helt naturligt att vi också leder utvecklingen och höjer standarden i branschen. Och den nya kollektionen är ett ypperligt bevis på det.
Vi förutspår att Perstorp kommer att ta plats som en ny klassiker inom laminatgolv. Därför återvände vi till våra rötter och döpte golvet till just Perstorp, som en hyllning till den skånska byn där idén om laminatgolvet en gång föddes.

Golv som håller

Perstorp-golv (Pro) är framtagna för ambitiösa projekt tack vare AquaSafe-tekniken. AquaSafe har en förseglad yta som är 100 % vattentålig, och förhindrar att vätskor kan tränga igenom golvet. Med ytskyddet Titan-X får du överlägsen rep- och fläcktålighet, vilket gör dessa golv lämpliga för ett antal olika utrymmen, från boendeprojekt till högbelastade offentliga utrymmen. Dessa golv i klass 32 (AC 4) och klass 33 (AC 5) klarar verkligen en rejäl omgång. De erbjuder allt du behöver på en högre nivå, inklusive den naturliga känslan och den fina struktur som är så typisk för Pergo.

Enkel golvläggning

Tack vare vårt klicksystem PerfectFold™ 3.0 kan du lägga dina golv snabbt och enkelt. Den flexibla utformningen ser till att golven alltid placeras perfekt och de kan läggas på tre lika sätt för maximal flexibilitet.

Ett överflöd av design

Perstorp golv (Pro) är släta och jämna utan någon fasning. Det finns många alternativ att välja mellan för ditt projekt, med 16 olika laminatgolv i klass 32 och 8 i klass 33 tillgängliga.

Perstorp laminatgolv från Pergo

En hållbar mästare

Perstorp golven (Pro) är Svanenmärkta. Det betyder att de uppfyller stränga krav avseende skadliga ämnen och efterlever villkoren för ursprungskontroll och spårbarhet. Ett hållbart val för ditt projekt. Läs mer om vårt arbete för hållbarhet.


Se alla Perstorp golv