2016
Pergo levererar till South Derbyshires kommun
den 4 juli 2016
Pergos Optimum Click har i två fantastiska utföranden som efterliknar betong, men som är vattentäta och lika lätta att underhålla som lyxvinylgolv, lagts in i 22 nya bostäder som beställts av South Derbyshires kommun.
Läs mer
Klassisk eklook för Chislehurst apartments
den 6 juni 2016
Pergos lyxvinylgolv Classic Nature Oak har använts i entréhall, sällskapsrum, kök och korridorer i McAllister Developments nybyggda, högklassiga lägenhetskomplex.
Läs mer
Varför Time 2 Sleep valde golv från Pergo till deras nya showroom.
den 6 juni 2016
Läs varför säng- och sovkomfortspecialisten Time 2 Sleep valde Pergos laminatgolv Domestic Elegance till sin nya butik i belgiska Gent.
Läs mer
Pergo visar prov på förstklassig design i Kingsbridge House
den 30 maj 2016
En tidigare kontorsbyggnad i Pinner utanför London har byggts om till 12 fantastiska trerumslägenheter i modern stil med öppen planlösning. Pergo Living Expression laminatgolv för kommersiell miljö har lagts i hall och vardagsrum i alla lägenheterna i byggnaden, som numera går under namnet Kingsbridge House.
Läs mer
Eleganta lägenheter i hjärtat av Antwerpen
den 4 mars 2016
Sedan början av 2016 har Antwerpens ‘t Eilandje-distrikt varit ett inneställe för utlandsstationerade och affärsfolk som besöker Belgien under korta eller medellånga perioder.
Läs mer
Skejtare och BMX-åkare testar Pergos LVT-golv
den 22 februari 2016
I den här spännande videon testar en grupp skejtare och BMX-åkare hur väl Pergos vinylgolv (LVT) står emot slitage, repor och fläckar på en speciellt utformad halfpipe utanför Gent i Belgien.
Läs mer
Pergo hjälper till att förnya Bongos butiker
den 18 februari 2016
I slutet av 2015 fick alla Bongos butiker i Belgien ny, modernare inredning. Kunderna som tar steget in i Bongos fantastiska värld möts nu av Pergos vinylgolv.
Läs mer
Lek och spel i en elegant Pergo-inramning i leksaksaffären Legekæden
den 2 februari 2016
För skapa en lugn atmosfär ibland de många exponerade färgerna valde Legekæden ett elegant, grått Pergo vinylgolv.
Läs mer
Mrs. Murphy och hennes lektion i att gå med höga klackar satte Pergos laminatgolv Sensation på prov
den 19 januari 2016
Den 24 november anordnade modebloggaren och livsstilkonsulten Mrs. Murphy en speciell workshop – ”How to be sensational in high heels” – på berömda Rose Club i Stockholm, med efterföljande champagnefest.
Läs mer
Högkvalitativa 3D-strukturfiler av Pergos laminatgolv
den 13 januari 2016
Vi anser att 3D-visualiseringar kan vara av stort värde för designprocessen. Därför är vi glada över att kunna berätta att från och med idag finns det 3D-strukturfiler för alla våra laminatgolvsreferenser tillgängliga på webbplatsen.
Läs mer
Två nomineringar för Pergo på Tomorrow's Contract Floors Awards 2016
den 13 januari 2016
Pergos nya kommersiella LVT-kollektioner och Academy of Excellence in Flooring nominerades tillsammans med 49 andra kandidater vid Tomorrow's Contract Floors inledande prisutdelning.
Läs mer
En klassisk Pergo-design i modebutiken Tøjeksperten i Thisted
den 13 januari 2016
Tøjeksperten är en välkänd herrmodekedja i Danmark som erbjuder herrkläder av hög kvalitet till överkomliga priser.
Läs mer
Pergo hjälper Llangollen Pavilion få till rätt stil
den 11 januari 2016
I Pergos senaste framgångsrika projekt i Llangollen Pavilion i Denbighshire visar man ännu en gång att man förtjänar sitt goda rykte som tillverkare av kvalitetsgolv med en perfekt kombination av vackert utseende och högsta hållbarhet.
Läs mer
Pergos nya Sensation: vattentålighet möter tryck-ner-läggning
den 6 januari 2016
Pergo introducerar ännu en laminatinnovation med splitternya Sensation-sortimentet. I Sensation förenas exklusiva och naturliga designer med Pergos välkända hållbarhet.
Läs mer
Pergo Sensation: historien om vita furugolv
den 6 januari 2016
Även skandinavisk design, med furu som det föredragna träslaget, är fortsatt mycket populärt. Det är ingen tillfällighet att ”Brushed white pine” är en av de designer som står ut i den nya Sensation-kollektionen.
Läs mer
2015
Pergo vinner juryns pris på Forum Dobrego Designu 2015
den 17 december 2015
Pergos Vinter Ek 1-stav belönades med juryns pris i kategorin ”Golv och väggar” på Good Design Forum 2016 i Warszawa, ett av de största professionella evenemangen för polska arkitekter och designers.
Läs mer
Blijf Actief Wonen: bostadsanpassning med stil
den 30 november 2015
Blijf Actief Wonen specialiserar sig på att anpassa bostäder för funktionshindrade personer och äldre så att de kan fortsätta bo kvar hemma så länge som möjligt.
Läs mer
De Walhoeve: mer värme till ett hem för speciella barn
den 30 november 2015
De Walhoeve i belgiska Westvleteren erbjuder skydd åt ungdomar som inte kan bo hemma på grund av stökiga förhållanden. På ungdomscentret bor för närvarande femton barn och ungdomar i åldrarna 2,5 till 18 år.
Läs mer
Pergo skapar lantlig skönhet i Outdoor and Country butiken
den 30 oktober 2015
Efter en större ombyggnad i Evesham Country Park så har klädåterförsäljaren Outdoor and Country fått nya fashionabla designgolv installerade av Pergo.
Läs mer
Hur Pergo laminat har hjälpt till att skapa den unika känslan i Volkswagens utställninglokaler på Bilcentrumgruppen
den 20 oktober 2015
Bilcentrumgruppen har sålt Volkswagen i de sydsvenska städerna Kristianstad och Hässleholm sedan 1959, Kristianstad har alltid varit den operativa basen.
Läs mer
Pergo tillverkar endast 100% ftalat-fria vinylgolv
den 14 oktober 2015
Pergo garanterar 100% ftalat-fria vinylgolv världen över. Detta innebär att inga ftalater tillsätts under produktionen eller återvinningsprocessen. Vi återanvänder endast våra egna golv som inte innehåller några skadliga ftalater.
Läs mer
Kommersiella kvalitetsgolv för sjukvårdsinrättningar
den 7 oktober 2015
Vårdsektorn står inför flera allvarliga utmaningar. En av fem personer i Flandern är äldre än 65 år och bristen på sängar på vårdboenden ökar ständigt. En betydande del av den befintliga infrastrukturen är också föråldrad. Vi befinner oss i en kritisk situation och för att kunna möta de utmaningar som en åldrande befolkning för med sig så är det absolut nödvändigt att behovet av förnyelse och fler vårdboenden tillgodoses. En vårdmiljö av hög kvalitet startar med slitstarka, lättskötta och prisvärda golv.
Läs mer
Att ta hand om miljön – hur får du kunderna att gå in i din butik i stället för någon annanstans?
den 7 september 2015
Hur får du kunderna att gå in i din butik i stället för någon annanstans?
Läs mer
Att hitta rätt – Hur kan man hjälpa kunderna hitta i butiken?
den 7 september 2015
Hur kan man hjälpa kunderna hitta i butiken? Det finns många sätt att göra det.
Läs mer
En fråga om inflytande – Du har fått kunden att gå in i butiken, men vad händer härnäst?
den 7 september 2015
Och när du väl har fått kunden att gå in i butiken, hur påverkar du då vad som händer härnäst?
Läs mer
Att förnya en butiksinteriör – Vad ska man göra för att förlänga inredningens livslängd i framtiden?
den 7 september 2015
All butiksinredning har ett bäst före-datum och när slutet på den naturliga livscykeln närmar sig är det dags för förnyelse. Men vad ska man göra för att förlänga inredningens livslängd i framtiden?
Läs mer
Vad kostar en upplevelse? – Upplevelser är den senaste hajpen inom detaljhandeln, men hur många butiker kan egentligen ärligt påstå att de erbjuder dem?
den 7 september 2015
Upplevelser är den senaste hajpen inom detaljhandeln, men hur många butiker kan egentligen ärligt påstå att de erbjuder dem?
Läs mer
Idé 23: legenden bakom laminatgolv
den 31 augusti 2015
För över tre decennier sedan samlades en grupp medarbetare i ett litet rum i Perstorp. De hade en enda uppgift, och det var att komma fram så många nya produktidéer för högtryckslaminat som de kunde komma på.
Läs mer
Pergo presenterar: nya utbudet av lyxiga vinylgolv
den 20 augusti 2015
Åratal av investeringar i forskning och utveckling har nu utmynnat i en golvserie som knappt kan åtskiljas från naturlig sten eller trägolv. Dessutom är plankorna och plattorna perfekt lämpade för de moderna inredningstrenderna, tack vare det hårda arbetet som Pergos designteam utfört.
Läs mer
Pomme D'Or: Trä skapar en klassisk atmosfär
den 13 juli 2015
Ägaren ville göra en grundlig renovering av La Pomme d'Or i Oudenaarde, och samtidigt respektera den lugna klassiska atmosfären.
Läs mer
Ny LVT fabrik Pt.IV: vi hjälper våra kunder att lyckas med innovativa vinylgolv
den 13 juli 2015
Lyssna på ett inspirerande föredrag av chefen för affärsutveckling Thomas Van Steenbergen för att få reda på hur våra kunder kan dra nytta av bättre, snabbare och mer integrerade produktionsprocesser.
Läs mer
Pergo laminatgolv gör att kunderna känner sig hemma på Avance Skor
den 30 juni 2015
Avances vision var att skapa en hemtrevlig och modern atmosfär för hela familjen, därför valdes Pergos laminatgolv för renoveringen av företagets butik i Bree (Belgien). Efter att ha slutfört pilotprojektet så har Pergo nu blivit ombett att förse alla Avances skobutiker med sin varma och moderna touche.
Läs mer
Pergo förser Miller Homes med perfekta golv
den 25 juni 2015
Den ledande bostadutvecklaren Miller Homes använder de estetiska laminatgolven från Pergo för att leverera ett slående resultat på deras nyutvecklade bostäder i Braehead, Glasgow.
Läs mer
Bakom kulisserna på Pergos tekniska avdelning
den 22 juni 2015

Visste du att på Pergos helt nya vinylfabrik drar vår produktion nytta av tätt samarbete över gränser och discipliner. Produktutvecklare, maskiner och produktionsteam: alla lägger manken till för att skapa nya banbrytande vinylgolv.

Läs mer
Trendig och konkret look på ett uppfräschat högkvarter från Lola Rose
den 18 juni 2015
Med en filosofi fokuserad på "prisvärd lyx", är Lola Rose nu erkänd som en av de ledande modesmyckesprodcenterna i Storbritannien
Läs mer
Ny LVT-fabrik del II: En produktionsresa
den 13 april 2015
I Pergos nya vinylfabrik så gynnas produktionen av samarbete över gränser och discipliner.
Läs mer
W.G. Morgan Hotel (Vilvoorde) lägger grunden för en framgångsrik modernisering
den 13 april 2015
Utöver en modern sporthall och ett gymområde så hittar du i W.G. Morgan Hotel även 35 hotellrum, en restaurang, en mysig cafeteria, flera mötesrum och mycket, mycket mer. År 2014 så bestämde W.G. Morgan Hotel sig för att uppgradera sina anläggningar för att kunna mottaga en bredare allmänhet.
Läs mer
Ny vinylfabrik: Möt FoU-chefen Laurent Meersseman
den 12 februari 2015

I vår så höjer Pergo ribban för vinylgolv, och gör stora framsteg vad gäller både stil och funktion. Nyfiken på att veta mer? Då har du kommit rätt! FoU-chefen Laurent visar dig gärna hur vi har lagt ner själ och hjärta i utvecklingen av en splitterny generation Pergo lyxvinylgolv.

Läs mer

Upptäck Pergos innovationer 2015 på Stockholm Furniture Fair

den 15 januari 2015
Besök oss i vår monter på Stockholm Furniture Fair. Det är nordens största mötesplats för skandinavisk design och det perfekta tillfället för Pergo, uppfinnaren av laminatgolv, att presentera sina laminat-, trä- och vinylkollektioner.
Läs mer
Pergos vinylgolvsteknologi är med på Innovations@DOMOTEX
den 13 januari 2015
Från 17e till 20e januari 2015 i Hannover så visar Pergo sina senaste kommersiella golvlösningar på DOMOTEX, världens ledande handelsmässa för golvbeläggningar.
Läs mer
Besök oss på Architect@work London 2015
den 12 januari 2015
För första gången någonsin så kommer Pergo att delta i Architect@work London. Efter framgångsrika rundor i Frankrike och Nederländerna under 2014, så vill vi år 2015 träffa de Brittiska arkitekterna. Vi presenterar med nöje de senaste innovationerna inom laminat-, vinyl- och trägolv.
Läs mer
Få en smygtitt på vår nya LVT-fabrik
den 12 januari 2015
I väntan på de nya Pergo laminatgolven så delar vi gladeligen med oss av denna exklusiva förtitt på vår nya fabrik i Wielsbeke.
Läs mer
Pergo klarade verklighetstestet på Köpenhamns centralstation
den 6 januari 2015

Vi är glada och stolta att kunna presentera det framgångsrika resultatet av detta verklighetstest av public Extreme-laminatet.

Läs mer
2014
Pergo intar scenen på Vine Hall School
den 19 december 2014
vine hall schoolRenoveringen av teatern på Vine Hall School i East Sussex fick Pergos Original Excellence laminatgolv specificerat på grund av dess höga prestanda.
Läs mer
"Everything for you, Pergo" - inspirerande kväll med artisten Jan de Cock
den 17 december 2014
Den 28e november hade Jan de Cock och Pergo äran att välkomna inte mindre än 300 arkitekter i bildkonstnärens verkstad i Anderlecht. Det var en inspirerande kväll - i äkta pop-up stil - under vilken Jan repeterade sin exhibition Everything for you, Wielsbeke, under kulturminister Sven Gatz vakande öga.
Läs mer
Pergo bevisar sin expertis i centrala Londonhem
den 17 december 2014
Runt om i London har lyxhem, lägenheter och studior renoverats med hjälp av Pergo® laminatgolv, vilket har gett dem högklassiga golvytor inom knappa tidsramar.
Läs mer
Pergo spelar sin roll i samhället
den 15 december 2014
Bagworth Community Centre

Nominerad till Small Non-Residential Scheme of the Year på ProCon Leicestershire Awards, länets hyllning till den lokala byggnadsbranschen, njuter nu Bagworth Community Centre av de låga underhållskostnaderna och slittåligheten hos Pergos laminatgolv med ekbeläggning.<

Läs mer
Tjäna LEED-poäng genom att installera Pergos kommersiella golv
den 15 december 2014
LeedDitt val av kommersiellt golv kan hjälpa dig att nå LEED-intyg. Installation av Pergogolv kan ge dig upp till 6 poäng på grund av återanvänt material, PEFC-intygat trä, de korta avstånden mellan produktion och projekt och låga utsläpp.
Läs mer
Pergo vinner Digital Innovator Award
den 11 december 2014

Vi är väldigt stolta över att kunna tillkännage att i går, vid en gala i Rotterdam, så vann Pergo Digital Innovator Award.

Läs mer
Pergos golv får M1-certifikat för låga utsläppsnivåer
den 2 december 2014

m1 certificatePergo har framgångsrikt ansökt om och fått det väldigt strikta M1-certifikatet för sina laminat- och vinylgolv. Detta är inte en vanlig egenskap då detta finska klassificeringssystem är upp till 5 gånger striktare än de hårdaste europeiska lagarna.

Läs mer
Ligne Roset blir välkomnande med Pergo på varuhuset Heals
den 17 november 2014
Laminatgolv från Pergo ger nu stil och kvalitet till det fenomenala möbelmärket Ligne Roset på Londons varuhus Heal’s, den brittiska huvudstadens destination för kontemporär interiördesign.
Läs mer
Go Sport: när snabbhet är av yttersta vikt
den 17 november 2014
Hos Pergo så är vi stolta över att ha ett av de mest snabbinstallerade golven på marknaden. Kanske till och med det snabbaste. Men ibland så överraskas till och med vår egen tekniska avdelning av hur snabbt det går.
Läs mer
Besök oss på EquipHotel i Paris (och vinn gratis golv till ditt hotell)
den 6 november 2014

Hållbarhet, design, underhåll, kostnadseffektivitet. Erfarenhet säger oss att alla dessa element är högt upp på din lista när du letar efter en golvlösning.

Läs mer
Introducerar Din nya kontakt för Pergo Projektförsäljning Pergo AB, Rune Nilsson
den 22 oktober 2014
Rune Nilsson är Din nya kontakt för Pergo Projektförsäljning i Sverige.
Läs mer
Träffa oss på Sleep Event 2014 i Londons hjärta
den 13 oktober 2014

Pergo hittar du på Plats G1, Sleep, 26 och 27 November 2014, på Business Design Centre, London.

Läs mer
Berätta för oss vad du tycker om vår helt nya webbsida
den 3 oktober 2014

Surfa runt på vår helt nya webbsida för den professionella marknaden och berätta gärna vad du tycker.

Läs mer