Läggning kommersiella golv

Installation pergo

Klicksystemet är mycket enkelt att använda, tack vare vårt patenterade läggningssystem PerfectFold™. Det är bara att vika ihop golvet. Systemet är avsett för kommersiell användning och har en mycket stark och stabil fogningsmekanism.

Glöm inte att använda underlag med fuktspärr, så att ditt Pergo-golv får en bra akustisk prestanda.

Kontakta vår expert

Rune, vår expert på kommersiella golv, hjälper dig gärna att hitta den perfekta lösningen för just ditt projekt.

Följ oss:

SÅ LÄGGER DU LAMINATGOLV

SNABB OCH ENKEL LÄGGNING

Vårt unika klicksystem Perfect Fold 3.0™ erbjuder tre olika läggningsmetoder, för enklare och snabbare läggning. Klicksystemet PerfectFold™3.0 har en stabil fogning som minimerar risken för glipor och höjdskillnader.

LÄGGNINGSINSTRUKTIONER FÖR LAMINAT

SÅ LÄGGER DU VINYLGOLV

Easy installation with PerfectFold™ V

Vårt nya och starka klicksystem PerfectFold™ V bidrar till att golvet förblir stabilt. PerfectFold™ V är skapat speciellt för vinylgolv och har både vertikal och horisontell låsning, så att läggningen blir både snabb och enkel. Vik bara ner eller klicka på plats!

LÄGGNINGSINSTRUKTIONER FÖR VINYL

SÅ LÄGGER DU TRÄGOLV

SNABB OCH ENKEL LÄGGNING

Pergos trägolv kan antingen läggas med klicksystemet för ett flytande golv, eller klickas och limmas. Vårt unika klicksystem Perfect Fold 3.0™ ger en enklare och snabbare läggning. Klicksystemet garanterar stabila fogar.

LÄGGNINGSINSTRUKTIONER TRÄ


PerfectFold™ erbjuder tre läggningsmetoder.

För större ytor passar trycka ner-metoden perfekt. När du lägger den första raden av plankor vinklar du bara in dem på plats. Våra golv kan även läggas horisontellt, ett alternativ om det är svårt att komma åt någonstans.

Den idealiska metoden för snabbläggning av stora ytor. Klicka i plankan längs långsidans fog, för plankorna mot varandra och avsluta med att trycka ned.

Det perfekta sättet att lägga första plankraden. För samman plankorna längs kortsidan och därefter utmed långsidan.

Pergo vinylgolv kan även läggas horisontellt, en helt unik funktion. En praktisk metod när det är svårt eller till och med omöjligt att luta plankorna, som till exempel under dörrkarmar, element etc.