Bostadsprojekt

Golvlösningar för flerfamiljshus

Du kommer att hitta det perfekta golvet för ditt byggnadsprojekt eller lägenhetsbyggnad. Vi erbjuder vinyl-, laminat- och parkettgolv i många olika färger och storlekar.

Pålitlig partner

Pålitlig partner

Vår långa erfarenhet av att leverera golvlösningar med hög prestanda gör oss till en livslång partner.

Pergo enkel läggning

Snabb läggning

Pergos golv är snabba och enkla att lägga tack vare vårt unika klicksystem Perfect Fold 3.0™. Den stabila fogningsmekanismen reducerar risken för glipor och höjdskillnader och garanterar ett jämnt golv.

Pergo enkel rengöring och skötsel

Lättskötta

Pergos innovativa ytbehandlingar ger golvet utmärkt skydd mot smuts, damm, fläckar och slitage. Detta gör att golven är hygieniska och att rengöringen går snabbt och effektivt.

OLIKA TYPER AV GOLV

Olika rum har olika funktioner, och behöver därmed olika golv. För rum som utsätts för högt slitage, som hallen och köket, är det mest praktiskt med ett vinylgolv eller laminatgolv. Båda golvtyperna har hög slitstyrka, rep- och slagtålighet och tål fukt väl. Golven i vardagsrummet och sovrummet brukar få en lite mildare behandling, så där passar ett vackert träparkettgolv utmärkt. Ett parkettgolv ger rummet en varm och naturlig känsla och är enkelt att kombinera med de flesta inredningsstilar.

Rekommenderade golvtyper:

SOVRUM

Klass 32 Laminat
Trä


VARDAGSRUM

Trä
Klass 33 Laminat


KONTOR

Vinyl
Laminat


REFERENSER FÖR BOSTADSPROJEKT

BeLodge Apartment

Barcelona
Aregroup

AreGroup

Bourscheid

Lägenheter i Oakley Square, London

London

22 nya bostäder i South Derby

Swadlincote

Kingsbridge House

Kingsbridge