Anpassa ditt kommersiella golv

Våra omfattande anpassningsmöjligheter ger dig friheten att designa ditt eget anpassade kommersiella golv. Med tre kommersiella golv produktkategorier, mängder av färger, ytstrukturer, format etc., kan du utforska otaliga unika designstilar baserade enbart på vårt standardsortiment. Pergos exklusiva möjligheter till specialdesign, lek fram helt nya idéer och kombinationer. Byt mönster, format, struktur och/eller glansnivå. Lägg till eller ta bort fasningar. Bara fantasin sätter gränser!

pergo golv i butiker maison du monde

Matcha golvet med inredningen för enhetligare miljöer.

Hos Maisons du Monde, en europeisk återförsäljare av elegant heminredning, har golvets färg anpassats och perfekt koordinerats i enlighet med föremål och möbler från hela världen. Våra möjligheter till specialdesign innebär att du kan skapa ett golv som perfekt matchar din inredning, för ett sömlöst visuellt uttryck.

pergo golv i stabaek football office

Låt golvet matcha företagets varumärke

När den norska fotbollsklubben Stabaek valde nytt kontorsgolv föll valet på ett laminatgolv vars design liknar en gräsplan, i lagets färg. Vill du också matcha golvet med ditt varumärke och få en mer exklusiv look? Kontakta oss tidigt i planeringsprocessen för bästa resultat.

Utnyttja alla våra möjligheter till specialdesign och få helt unika golv

När Seat bad oss om hjälp med att ta fram ett nytt golv till deras showroom, skapade vi en exklusiv look som påminde om den rutiga racingflaggan. Snyggt och vågat, men tillräckligt hållbart för bilar i 1 500-kilosklassen. Specialdesign handlar inte bara om färger utan även om unika format och justering av de tekniska funktionerna, för en verkligt unik look och prestanda.


Kontakta oss

Golvprover tillfälligt indragna

På grund av förebyggande åtgärder för att bekämpa spridningen av COVID-19 (Coronavirus) är det för närvarande inte möjligt att beställa golvprover.

För ytterligare information eller vid frågor ber vi dig kontakta din vanliga Pergo-representant eller skicka ett e-postmeddelande via vårt kontaktformulär.