Tekniska egenskaper vinylgolv för kommersiellt bruk

Våra vinylplankor och plattor för kommersiellt bruk består av 5 olika skikt, där vart och ett syftar till att bibehålla golvets utseende i många, många år. Tack vare flerskiktstekniken är golven väldigt slagtåliga och du slipper märken i golvet.

HÖGKVALITATIV FLERSKIKTSTEKNIK

Tekniska egenskaper vinylgolv
  1. TitanV™-ytskikt som skyddar mot repor, fläckar och slitage
  2. Detaljerat dekorlager
  3. Mycket stark och slagtålig vinylkärna
  4. Extra stabiliserande lager med glasfiber
  5. Extra slagtåligt vinyllager

Egenskaper


Enkel läggning Enkel läggning
Klicksystemet PerfectFold™V gör det snabbt och enkelt att lägga golvet. Vik ner golvet på plats genom att använda en av de tre metoderna och det är klart på nolltid.

Slitstyrka Slitstyrka
Pergos vinylgolv har en TitanV™-flerskiktsyta som skyddar mot repor, fläckar och slitage samt gör golvet enkelt att rengöra.

LjuddämpningLjuddämpning
Det mjuka vinylmaterialet reducerar stegljud och är tyst och behagligt att gå på.

Slagtålighet Slagtålighet
Pergos vinylgolv har en yta som består av flera lager. I kombination med det kompakta bärarmaterialet ger det golvet hög tålighet mot slag och avtryck, vilket skyddar golvet från skador.

Stolsben med hjul Stolsben med hjul
Flerskiktssystemet i Pergos vinylgolv i kombination med bäraregenskaperna är utformat för att klara belastningen från möbler med hjul.

Brandsäkerhet Brandsäkerhet
Pergos vinylgolv har hög brandsäkerhet. De är utformade för att klara alla europeiska krav för installation i evakueringsutrymmen eller samlingslokaler.

Vattentålighet Vattentålighet
Vårt Moisture Resistance System kombinerar ett fukttålig bärarmaterial med en stark och tät klickfog. Detta gör Pergos vinylgolv till några av de mest vattentåliga golven på marknaden.

Hygienisk Hygienisk
Ett vinylgolv från Pergo underlättar en hög hygienisk nivå. Den täta ytan förhindrar uppkomsten av bakterier minskar behovet av kemikalier.

Enkelt underhåll Enkelt underhåll
Pergos TitanV™-ytskikt är smutsavvisande, vilket förenklar städning och underhåll. Klickfogens täta konstruktion hindrar dessutom smutsen från att tränga ner i fogen.