Välj Pergo för hållbara kommersiella golvlösningar

Här på Pergo handlar allt till syvende och sist om vackra, praktiska golv som håller länge. Med vår erfarenhet och ett sortiment som innehåller en mängd olika typer av golv kan vi ta fram golvkoncept för hela ditt byggprojekt. Våra golvlösningar passar lika bra i livliga hotellfoajéer som i tysta kontorsutrymmen och trendiga butiker.

Välj mellan eller kombinera laminat, trä och vinyl med otaliga mönster, strukturer, format och ytbehandlingar. Eller specialdesigna ditt golv och skapa en helt unik känsla. Lägg till perfekt matchade avslut, som exempelvis golvsocklar och lister, för en harmonisk look. Komplettera med det optimala underlaget för just dina behov.

Pergo Exceptional Durability Enastående hållbarhet


Hemligheten ligger i den patenterade ytskyddstekniken TitanX Advanced. En flerskiktsteknik med ett överlägset skydd mot slitage, stötar och repor.

Våra trägolv har en 4-skiktskonstruktion som gör dem extremt tåliga, redo att användas direkt samt oerhört rep- och fläckbeständiga. Våra vinylgolvs flerskiktsteknik ger en slagtålighet som gör att du slipper märken i golvet. Ett slit- och reptåligt Titan V skyddar golvet mot smuts, slitage och repor.

Pergo PerfectFold 3.0 Enkel läggning


Pergos patenterade PerfectFold™ läggningssystem,  för en snabbare och enklare läggning.

Med vårt nya, unika klicksystem kan du välja mellan tre olika metoder – tryck ner, vinkla och skjut ihop – för upp till 30 % snabbare läggning. Den kraftfulla och stabila klickfogstekniken gör att golv med PerfectFold™ passar perfekt för kommersiellt bruk.

A reliable flooring partner Tillförlitlig partner


Vi har stor erfarenhet av att leverera golvlösningar i toppklass och därför är vi en perfekt, långsiktig partner. Effektiv leverantörskedja och tillförlitlig service innebär att du får allt stöd du behöver under hela byggprocessen, från planering till underhåll. Hög produkttillgänglighet och flexibla leveranser från strategiskt placerade distributionscenter garanterar projektets tidsramar.