Studentboende vid universitetet i Durham

Det nybyggda studentboendet vid universitetet i Durham är den senaste i raden av platser som kan njuta av Pergos utbud av kommersiella golv; över 2 800 m2 lyxig vinyl i olika stilar, från ek och furu till betong och skiffer.

Mångsidighet var verkligen slagordet vid denna installation, där inte mindre än fyra olika Pergo-mönster användes i de aktuella byggnaderna, inkluderande Oxiderad metallbetong, Svart Scivaro-skiffer samt Grå kulturek som smyckar receptioner, trapphus och allmänna utrymmen som t.ex. matsalar. Ljusgrå stugfura var dock showens stjärna med över 2 000 m2 i detta utförande för läggning i 109 studiolägenheter där studenterna ska bo.

Alla fyra dekorerna finns i Pergos vinylportfölj Premium Click, vilket betyder att olika mönster med samma höga kvalitet och tålighet kan väljas; något som sällan finns i en och samma LVT-kollektion. Alla utföranden har ett slitstarkt, lättstädat TitanV-lager, som tillsammans med 20 års garanti betyder att de är redo att klara av ett oundvikligt högt antal steg och bevara sitt trendriktiga utseende in i framtiden.

Det här projektet
  1. Kategori: England Vinyl Multi-housing
  2. Land: UK
  3. Ort: Durham
  4. År:  2016
 

Liknande golv

Liknande referenser