A&T Consultancy installerar vinylgolv i kontorsutrymmen

I sökandet efter ett nytt läge hittade ägaren Erwin De Backer snart en karaktärsfull fastighet i Sint-Niklaas. Stället behövde dock renoveras ordentligt och han började leta efter de rätta materialen. Ägaren kunden lita på professionell hjälp från Pergos representant när det rätta golvet för hans renoveringsprojekt skulle väljas.

Pergos säljrepresentant visade de golv som skulle passa deras behov bäst. A&T Consultancy hade mattor i sitt förra kontor, vilket var svårt att hålla i bra skick med så många kunder på besök hela tiden. De kände att ett vinylgolv skulle fungera bättre. Pergos golv är faktiskt mycket enkla att rengöraljuddämpande och reptåliga. Pergos säljrepresentant rekommenderade en ljus färg eftersom ljuset endast kommer från ena sidan av rummet. Därför valde de mönstret Ljus höglandsek. Den färgen passade också ihop med deras kontorsmöbler.

Renoveringen av den gamla byggnaden hade fler utmaningar och i synnerhet när det nya golvet skulle läggas in. Erwin och hans team anlitade en grupp erfarna golvläggare från renoveringsföretaget ProReno. Pergo gav dem de rätta listerna för att garantera smidiga övergångar mellan nivåskillnaderna. De använda matchande golvsocklar för att komplettera helhetsbilden. Väggarna var dock inte spikraka, men som tur var lyckades golvsocklarna dölja såna mindre ojämnheter och slutresultatet blev perfekt.


Det här projektet
  1. Kategori: Klass 33 Belgien Vinyl Konferensrum
  2. Land: Belgium
  3. Ort: Sint-Niklaas
  4. År:  2017
 

Liknande golv

Liknande referenser