ReadyFit® – Håll det rent, snabbt och tyst

Med ReadyFit® är det lätt som en plätt att lägga ett Pergo-golv. En högteknologisk scanner mäter noggrant varje rum, varefter vi levererar noggrant förskurna brädor. Genom att följa den medföljande specialanpassade layoutplanen kan brädorna sedan klickas ihop. Tack vare denna nya teknik går läggningen minst två gånger snabbare att slutföra. Dessutom gör denna tysta och dammfria innovation det möjligt att arbeta i utrymmen som redan är fullt fungerande. Igen sågning, inget damm, inga bekymmer. Är du redo?

Fördelar med förskurna brädor

energi-effektivt

Lägg golvet dubbelt så snabbt

pergo readyfit hastighet

Avsluta dina projekt snabbare och lös din brist på arbetskraft

energi-effektivt

Fungerar i alla miljöer: läggningen är helt tyst och dammfri

Hur fungerar det?

MÄTALTERNATIV

Alla rum mäts med hjälp av en 3D-scanner, en surfplatta med specialanpassad Pergo-mjukvara och ytterligare mätverktyg. För att göra detta behövs en utbildningsdag på Pergo Academy. Det är kostnadsfritt. Alla rum behöver mätas minst en vecka innan läggningen är planerad och efter att dörrar och trappor har installerats. Mätning sker av antingen golvläggaren eller ett externt mätföretag. Det genomsnittliga priset för mätning är 1/m² EUR (beroende på rummens form).

SPECIALANPASSAD LÄGGNINGSPLAN

Vi levererar en specialanpassad läggningsplan för varje rum som har scannats med unika nummer som matchar varje bräda.

Pergo Readyfit scanner

1. MÄTA

Varje rum mäts med hjälp av en 3D-scanner. Du har flera mätningsalternativ.

Pergo Readyfit plan

2. SÅGA

Vi utvecklar en specialanpassad layoutplan och skär ut brädorna.

Pergo Readyfit klick

3. KLICK

Följ layoutplanen och klicka ihop de numrerade brädorna.

pergo modular building floors

Vattentålig

AquaSafe är den teknik som gör golvet vattentåligt, hela vägen till kanterna. Utan AquaSafe kan laminatgolv svälla eller så kan kanterna resa sig.
pergo pro retail

Extremt hållbar

TitanX™ är en multilagersteknik som inkluderar ett skyddande topplager av aluminiumoxidpartiklar, som ger överlägsen resistans mot slitage och repor, i kombination med speciella stötskyddande lager och en högkvalitativ fukttålig HDF-kärna.
pergo hotel flooring

Naturligt hållbar

Pergo var det första golvet någonsin som fick den Nordic Ecolabel Nordic Swan och den European Ecolabel, tillsammans med andra certifikat och kvalitetskrav.