Titel

Vinylgolv

Pergo levererar till South Derbyshires kommun
den 4 juli 2016
Pergos Optimum Click har i två fantastiska utföranden som efterliknar betong, men som är vattentäta och lika lätta att underhålla som lyxvinylgolv, lagts in i 22 nya bostäder som beställts av South Derbyshires kommun.
Läs mer
Klassisk eklook för Chislehurst apartments
den 6 juni 2016
Pergos lyxvinylgolv Classic Nature Oak har använts i entréhall, sällskapsrum, kök och korridorer i McAllister Developments nybyggda, högklassiga lägenhetskomplex.
Läs mer
Eleganta lägenheter i hjärtat av Antwerpen
den 4 mars 2016
Sedan början av 2016 har Antwerpens ‘t Eilandje-distrikt varit ett inneställe för utlandsstationerade och affärsfolk som besöker Belgien under korta eller medellånga perioder.
Läs mer
Skejtare och BMX-åkare testar Pergos LVT-golv
den 22 februari 2016
I den här spännande videon testar en grupp skejtare och BMX-åkare hur väl Pergos vinylgolv (LVT) står emot slitage, repor och fläckar på en speciellt utformad halfpipe utanför Gent i Belgien.
Läs mer
Pergo hjälper till att förnya Bongos butiker
den 18 februari 2016
I slutet av 2015 fick alla Bongos butiker i Belgien ny, modernare inredning. Kunderna som tar steget in i Bongos fantastiska värld möts nu av Pergos vinylgolv.
Läs mer
Lek och spel i en elegant Pergo-inramning i leksaksaffären Legekæden
den 2 februari 2016
För skapa en lugn atmosfär ibland de många exponerade färgerna valde Legekæden ett elegant, grått Pergo vinylgolv.
Läs mer
Två nomineringar för Pergo på Tomorrow's Contract Floors Awards 2016
den 13 januari 2016
Pergos nya kommersiella LVT-kollektioner och Academy of Excellence in Flooring nominerades tillsammans med 49 andra kandidater vid Tomorrow's Contract Floors inledande prisutdelning.
Läs mer
Blijf Actief Wonen: bostadsanpassning med stil
den 30 november 2015
Blijf Actief Wonen specialiserar sig på att anpassa bostäder för funktionshindrade personer och äldre så att de kan fortsätta bo kvar hemma så länge som möjligt.
Läs mer
Pergo tillverkar endast 100% ftalat-fria vinylgolv
den 14 oktober 2015
Pergo garanterar 100% ftalat-fria vinylgolv världen över. Detta innebär att inga ftalater tillsätts under produktionen eller återvinningsprocessen. Vi återanvänder endast våra egna golv som inte innehåller några skadliga ftalater.
Läs mer
Pergo presenterar: nya utbudet av lyxiga vinylgolv
den 20 augusti 2015
Åratal av investeringar i forskning och utveckling har nu utmynnat i en golvserie som knappt kan åtskiljas från naturlig sten eller trägolv. Dessutom är plankorna och plattorna perfekt lämpade för de moderna inredningstrenderna, tack vare det hårda arbetet som Pergos designteam utfört.
Läs mer
Pomme D'Or: Trä skapar en klassisk atmosfär
den 13 juli 2015
Ägaren ville göra en grundlig renovering av La Pomme d'Or i Oudenaarde, och samtidigt respektera den lugna klassiska atmosfären.
Läs mer
Ny LVT fabrik Pt.IV: vi hjälper våra kunder att lyckas med innovativa vinylgolv
den 13 juli 2015
Lyssna på ett inspirerande föredrag av chefen för affärsutveckling Thomas Van Steenbergen för att få reda på hur våra kunder kan dra nytta av bättre, snabbare och mer integrerade produktionsprocesser.
Läs mer
Bakom kulisserna på Pergos tekniska avdelning
den 22 juni 2015

Visste du att på Pergos helt nya vinylfabrik drar vår produktion nytta av tätt samarbete över gränser och discipliner. Produktutvecklare, maskiner och produktionsteam: alla lägger manken till för att skapa nya banbrytande vinylgolv.

Läs mer
Ny LVT-fabrik del II: En produktionsresa
den 13 april 2015
I Pergos nya vinylfabrik så gynnas produktionen av samarbete över gränser och discipliner.
Läs mer
Ny vinylfabrik: Möt FoU-chefen Laurent Meersseman
den 12 februari 2015

I vår så höjer Pergo ribban för vinylgolv, och gör stora framsteg vad gäller både stil och funktion. Nyfiken på att veta mer? Då har du kommit rätt! FoU-chefen Laurent visar dig gärna hur vi har lagt ner själ och hjärta i utvecklingen av en splitterny generation Pergo lyxvinylgolv.

Läs mer

Upptäck Pergos innovationer 2015 på Stockholm Furniture Fair

den 15 januari 2015
Besök oss i vår monter på Stockholm Furniture Fair. Det är nordens största mötesplats för skandinavisk design och det perfekta tillfället för Pergo, uppfinnaren av laminatgolv, att presentera sina laminat-, trä- och vinylkollektioner.
Läs mer
Pergos vinylgolvsteknologi är med på Innovations@DOMOTEX
den 13 januari 2015
Från 17e till 20e januari 2015 i Hannover så visar Pergo sina senaste kommersiella golvlösningar på DOMOTEX, världens ledande handelsmässa för golvbeläggningar.
Läs mer
Besök oss på Architect@work London 2015
den 12 januari 2015
För första gången någonsin så kommer Pergo att delta i Architect@work London. Efter framgångsrika rundor i Frankrike och Nederländerna under 2014, så vill vi år 2015 träffa de Brittiska arkitekterna. Vi presenterar med nöje de senaste innovationerna inom laminat-, vinyl- och trägolv.
Läs mer
Få en smygtitt på vår nya LVT-fabrik
den 12 januari 2015
I väntan på de nya Pergo laminatgolven så delar vi gladeligen med oss av denna exklusiva förtitt på vår nya fabrik i Wielsbeke.
Läs mer
Pergos golv får M1-certifikat för låga utsläppsnivåer
den 2 december 2014

m1 certificatePergo har framgångsrikt ansökt om och fått det väldigt strikta M1-certifikatet för sina laminat- och vinylgolv. Detta är inte en vanlig egenskap då detta finska klassificeringssystem är upp till 5 gånger striktare än de hårdaste europeiska lagarna.

Läs mer