Pergo intar scenen på Vine Hall School

den 19 december 2014

Renoveringen av teatern på Vine Hall School i East Sussex fick Pergos Original Excellence kommersiella laminatgolv specificerat på grund av dess höga prestanda.

Ungefär 125m² Original Excellence Supreme Beech 3 Strip har använts för att ge den främre delen av scenen ett attraktivt, lättunderhållt och slittåligt golv som ger extra stjärnglans till föreställningarna. Utvalt av en av Storbritanniens ledande teaternkonsulter, Theatretech, vilken hade specificerat Pergos laminatgolv förut, gav Original Excellence en finish som kunde möta skolans behov av ett tåligt och lättunderhållt golv.

Pergo erbjuder 84 laminatgolv i tre olika specifikationer, så att olika projekt kan välja den rätta specifikationen för rätt jobb utan att behöva kompromissa om det slutgiltiga utseendet. Orgininal Excellent passar till Klass 33 omgivningar och har TitanX™ Advanced Surface Protection, med PerfectFold™ 3.0 glueless joint som gör det extra enkelt att installera.

Såväl som att vara antistatisk så har TitanX™ Advanced aluminiumoxidpartiklar som ger maximal slittålighet och tål hög trafik. Med förbättrad stöttålighet och ett extra topplager som ger extra repskydd, så är Pergogolv med TitanX™ Advanced några av de mest tåliga laminatgolv som finns för kommersiell användning.

Det var enkelt för oss att rekommendera Original Excellence då vi visste att det skulle leverera ett tåligt men snyggt golv - precis det som skolan behövde på denna högtrafikerade plats

“Vi specificerade Pergo’s laminatgolv för att det mötte skolans behov av prestanda och stil. Då vi redan hade tidigare erfarenheter av Pergoprodukter, så var det enkelt för oss att rekommendera Original Excellence då vi visste att det skulle leverera ett tåligt men snyggt golv - precis det som skolan behövde på denna högtrafikerade plats.” kommenterar Mick Way, Theatretech.