En klassisk Pergo-design i modebutiken Tøjeksperten i Thisted

den 13 januari 2016

Tøjeksperten är en välkänd herrmodekedja i Danmark som erbjuder herrkläder av hög kvalitet till överkomliga priser. När de valde golv till sin butik i den danska kuststaden Thisted följde företaget sin grundprincip ”expert på herrmode” genom att välja en annan expertlösning: Pergo laminatgolv för kommersiell användning.

Med över 90 butiker över hela Danmark erbjuder Tøjeksperten eleganta herrkläder för både fritidsanvändning mer formella tillfällen, inklusive Wrangler jeans, Gabba skjortor och skräddarsydda kostymer från Hugo Boss.

Vi behöver ett butiksgolv som passar perfekt till vår eleganta stilMode i två plan

Butiken i Thisted har två plan med herrkläder: bottenplanet erbjuder ett urval av fritidskläder, medan övervåningen innehåller herrmode i mellanklassen och den övre klassen – kläder som kan förvandla vilken man som helst till en ny Mads Mikkelsen. Du kanske känner till den här hyllade danska skådespelaren för sina roller i Jakten och Casino Royal.

Elegant golv

”Vi behöver ett butiksgolv som passar perfekt till vår eleganta stil”, säger Thomas Bjerregaard Ringsborg på Tøjeksperten i Thisted. ”Dessa askgrå laminatgolv från Pergo tar inredningen till en helt ny nivå och ger vår butik en mer exklusiv karaktär.”

Enkel användning i en professionell miljö

”Förutom det estetiska utseendet var det enkla underhållet av dessa golv ett annat plus i en professionell miljö som denna”, tillägger Thomas. ”Vissa kunder kommer in i butiken med leriga skor. Lyckligtvis är det enkelt att torka bort smutsfläckar utan att lämna några spår tack vare det nästan underhållsfria laminatgolvet. Pergo laminatgolv ger vår butik ett rent och elegant utseende året runt.”

Golvlösningar för kommersiell användning

Behöver du en kommersiell golvlösning eller vill du ha mer information? Kontakta oss för ett kostnadsfritt erbjudande.

Nyhetsbrev

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för alla de senaste nyheterna, fallstudierna, innovationerna och inspirationen från Pergo.

Registrera dig

Kontakta oss på: