Varför Time 2 Sleep valde golv från Pergo till deras nya showroom.

den 6 juni 2016

Den 19 mars öppnade Time 2 Sleep – en ledande säng- och sovkomfortspecialist med flera butiker i Belgien – en ny butik i det nyligen omgjorda Dok Noord-komplexet i Gent. Tillsammans med designbyrån A&B Project, baserad i den belgiska provinsen Bornem, skapade sovkomfortexperten ett helt nytt designkoncept för interiören och valde golv från Pergo som grund.

Trälooken utstrålar en varm och mysig känsla vilket är viktigt för en butik som fokuserar på sovkomfort.”Ett av våra partnerföretag introducerade oss till Pergo som, i sin tur bjöd in oss till en visning” säger en av direktörerna på A&B Project, Bruno Weckx. ”När vi såg kvaliteten på laminatgolven för kommersiella miljöer på nära håll var vi övertygade att Pergo var lämpade för jobbet. Vi valde golvet Domestic Elegance för Time 2 Sleep-projektet eftersom varje design i serien hade ett äkta utseende. Trälooken utstrålar en varm och mysig känsla vilket är viktigt för en butik som fokuserar på sovkomfort.”

En perfekt match

Med tanke på den höga kundtrafiken och sängarnas tyngd är ett hållbart och lättskött golv en nödvändighet i vårt showroom. Dessutom är butiken är utformad med ett antal böjda väggar runt vilka golvet ska läggas.

“Med sitt tåliga ytskikt uppfyller Pergos laminatgolv för kommersiella miljöer alla kraven på listan och kan installeras på ett ögonblick”, lägger Bruno till. Golvet, som smidigt förenar design med tålighet och praktiska fördelar, kommer att bli ett återkommande tema i nya Time 2 Sleep-butiker i framtiden. Bruno: ”Det var särskilt Natural Oak Planks varma färg, i perfekt komplettering av interiören, som avgjorde affären när vi valde golv från Pergo till våra framtida butiker. Vi på A&B kommer också att ha Pergo i åtanke vid kommande projekt.”

Vi på A&B kommer också att ha Pergo i åtanke vid kommande projektLäs mer

Vill du veta mer om kommersiella golvlösningar från Pergo? Kontakta oss för mer information om Pergos produkter eller en gratis offert.

Nyhetsbrev

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för alla de senaste nyheterna, fallstudierna, innovationerna och inspirationen från Pergo.

Registrera dig

Kontakta oss på: