Två nomineringar för Pergo på Tomorrow's Contract Floors Awards 2016

den 13 januari 2016

Pergos nya kommersiella LVT-kollektioner och Academy of Excellence in Flooring nominerades tillsammans med 49 andra kandidater vid Tomorrow's Contract Floors inledande prisutdelning.

Du kan hjälpa oss att vinna genom att rösta. Det tar bara en minut och du behöver varken registrera dig eller logga in.

50 finalister har valts ut bland såväl nylanseringar som beprövade lösningar som entreprenörer och golvläggare har förlitat sig på i många år. Produkterna och tjänsterna har valts ut för att de är innovativa, enkla att installera, säkra, estetiskt tilltalande och hållbara.

”Vi gick verkligen hela vägen när vi tog fram våra nyaste vinylgolvssortiment”, sade Oke Nollet, designchef för Pergo. ”Vi håller ett finger på pulsen och håller koll på vad som händer inom inredningsdesign, från Milano till Paris. De trender som vi fångar upp – på internationella handelsmässor, i ledande designmagasin och via konstant interaktion med arkitekter och designproffs – är vägledande för allt vi skapar.”

De trender som vi fångar upp – på internationella handelsmässor, i ledande designmagasin och via konstant interaktion med arkitekter och designproffs – är vägledande för allt vi skaparRösta på Pergo

Om du tycker att vi har lyckats med den nya kollektionen med kommersiella vinylgolv får du gärna ta en minut och rösta. Det är enkelt att rösta och tar bara en minut.

Nyhetsbrev

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för alla de senaste nyheterna, fallstudierna, innovationerna och inspirationen från Pergo.

Registrera dig

Kontakta oss på: