Pergo levererar till South Derbyshires kommun

den 4 juli 2016

Pergos Optimum Click har i två fantastiska utföranden som efterliknar betong, men som är vattentäta och lika lätta att underhålla som lyxvinylgolv , lagts in i 22 nya bostäder som beställts av South Derbyshires kommun.

Vi upptäckte Pergos lyxvinylgolv på en känd byggmässa och blev imponerade över kvaliteten och sinnet för detaljer. Dessutom låg priset inom våra budgetramar.Golven i utförandet Warm Grey Concrete och Oxidized Metal Concrete har lagts in i kök, badrum och toaletter i samtliga bostäder, och ger en samtida estetik till Robert Woodheads moderna hus. Det prisbelönta Nottinghamshirebaserade företaget som fokuserar på ansvarsfullt byggande beställde golvet i nära samarbete med South Derbyshires kommun.

”Vi såg Pergos lyxvinylgolv på en känd byggmässa och vi blev imponerade över kvaliteten och sinnet för detaljer. Dessutom låg priset inom våra budgetramar”, kommenterar Victoria Robb som arbetar med utveckling och föryngring av bostäder på kommunen. ”Det är för tidigt att uttala sig om underhåll och hållbarhet, men vi förväntar oss att golvet ska innebära att våra hyresgäster får ett golv som håller länge.”

Med Optimum Click kan beställare och utvecklare förvänta sig maximal klass 33-prestanda och en garanti på 25 år vid läggning i bostäder. I Click-versionen är Optimum lyxvinylgolv utrustat med PerfectFold V med både vertikal och horisontell låsning för snabbare installation, men det är slitytan TitanV som verkligen ger ett bestående intryck.

TitanV™ skyddar mot repor, slitage och fläckar, vilket gör Pergos vinylgolv för kommersiella miljöer imponerande motståndskraftiga mot smuts och spill, och gör det lätt att hålla rent. Pergos Optimum Click-golven är 100 procent vattentäta och idealiska för kök eller badrum, men även uterum där man tidigare var begränsad till limmad LVT.

I utförandena Warm Grey Concrete och Oxidized Metal Concrete efterliknar golvet betongens struktur och utseende och reproducerar perfekt de subtila skillnaderna och variationerna, vilket ger ett autentiskt utseende. Golvet är mjukt, tyst och bekvämt att gå på och levereras i ett praktiskt plattformat.

I två nya bostadsområden i Swadlingcote och Overseal har man lagt in cirka 279 kvm av Pergos hållbara och lättskötta Optimum Click-golv.

Läs mer

Vill du veta mer om kommersiella golvlösningar från Pergo? Kontakta oss för mer information om Pergos produkter eller en gratis offert.

Nyhetsbrev

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för alla de senaste nyheterna, fallstudierna, innovationerna och inspirationen från Pergo.

Registrera dig

Kontakta oss på: