Träffa oss på Sleep Event 2014 i Londons hjärta

den 13 oktober 2014

Pergo kommer till Sleep för första gången någonsin och ser oerhört mycket fram emot det. Vi välkomnar dig gladeligen 26-27 November vid Plats G1 på Business Design Centre i London.

Genom att skapa ett miniatyrhotell som guidar dig genom golvalternativ i reception, lobby, sovrum och badrum, så vill vi avslöja hur laminat, trä och vinylgolv kan sammankomma för att skapa en inspirerande och välkomnande hotellmiljö.

Med 84 dekorer tillgängliga i Klass 32-, Klass 33- och Klass 34-prestanda, så kan vi stolt säga att Pergo erbjuder stora kreativitetsmöjligheter och är en av få lösningar som kan ge en fullständig, smidig look - oavsett användningskrav.

Vinylgolv tillgängligt i Klass 32 och Klass 34 ger dig ett vattensäkert alternativ i badrum och höganvändningsområden. Det finns även trägolv som kan specialbeställas efter dina behov.

Colm McGarry, Försäljningschef Storbritannien, Pergo

Sleep ger oss den perfekta möjligheten att visa kraften som Pergo ger till designers involverade i hotellprojekt. Uppfinnaren av laminatgolv har nu en utökad portfolio som ser till många behov över ett brett sortiment golvkrav inom sektorn. Här på Pergo kan vi förvandla interiörer med hjälp av fantastiskt snygga golv, som håller för de hårda praktiska kraven hos välbesökta hotell.

Vi har redan god erfarenhet av hotellindustrin, med installationer hos, bland andra, Grand Hyatt, Beijing, Hotel Carnival, Venedig and Hotel Oceania i Frankrike. Surfa fritt runt bland våra referenser.
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna, referensfallen, innovationerna och inspiration från Pergo.

Prenumerera

Kom i kontakt med oss: