Pergo skapar lantlig skönhet i Outdoor and Country butiken

den 30 oktober 2015

Efter en större ombyggnad i Evesham Country Park så har klädåterförsäljaren Outdoor and Country fått nya fashionabla designgolv installerade av golvtillverkaren Pergo.

Pergos designgolv prydde redan två andra butiker i "The Valley", Eveshams senaste inneställe för shopping, därför var Outdoor and Country angelägna om att skapa samma unika och fashionabla känsla i sin butik. Med detta i åtanke så fanns det bara ett val: äkta ekgolv och Pergos breda utbud gjorde valet av golvtillverkare enkelt.

Vi ville skapa en äkta och autentisk look när vi valde våra nya golv, speciellt med tanke på vilken typ av återförsäljare vi strävar efter att vara och kvaliteten på produkterna vi säljer.Pergo har all nödvändig insikt och är inte främmande förinstallationer i lyxiga butiker, efter många års erfarenhet av att arbeta med liknande kunder. Pergo utgjorde den perfekta partnern för ett varumärke som erbjuder "det ultimata modet för både stadsbor och människor som bor på landet"”.

250 kvadratmeter av Naturlig Bergsek speciellt konstruerad för att täcka både säljytor och omklädningsrum. Golvet av naturlig bergsek skapar en varm och rustisk känsla, och med sina många variationer bidrar det till att få butiken att smälta in i den lantliga omgivningen. En golvolja av högsta kvalitet bidrar till det lilla extra, samtidigt som oljan skyddar golvet så ger den också en matt finish som gör att den naturliga skönheten lyser igenom.

Denna känsla sträcker sig genom de naturliga bergseksplankorna, 22cm i bredd x 220cm i längd, och Outdoor and Country Manager, Dominic Eves, förklarar varför han är så imponerad: “Vi ville skapa en äkta och autentisk look när vi valde våra nya golv, speciellt med tanke på vilken typ av återförsäljare vi strävar efter att vara och kvaliteten på produkterna vi säljer.

“Pergos golv erbjöd precis den looken vi eftersträvade, de långa och breda plankorna skapade en premiumkänsla som inte skulle kunnat uppnås om vi hade valt en imitation.”. Kraven på golvet stannar inte på den estetiska nivån förklarar Dominic, “Mer än att ha en stylish och elegant look så måste golvet kunna tåla och dämpa stegljuden i den pulserande detaljhandeln. Lyckligtvis har Pergos golv utformats med detta i åtanke, och vi är mycket glada över att vår produkt backas upp av företagets kommersiella garanti.”

De första reaktionerna på det naturliga bergsekgolvet har varit av mycket positiv karaktär, både personal och kunder är imponerade av de vackra detaljerna i varje planka. Pergos fashionabla golv passar perfekt in i shoppingområdet The Valleys nya look, dessutom så kombinerar golven en känsla som passar för både stora varumärken och mindre butiker.

Mer information

Vill du veta vad Pergo har att erbjuda till dina bygg- eller renoveringsprojekt? Kontakta oss,kostnadsfritt för skräddarsydda råd och tips för ditt projekt.

Newsletter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna, referensfall, innovationer och inspiration från Pergo.

Subscribe

Följ oss på:

Outdoor and Country

Outdoor and Country

Outdoor and Country