Berätta för oss vad du tycker om vår helt nya webbsida

den 3 oktober 2014

Det händer saker hos Pergo!

Som du kanske redan har hört så har vi ett fullt engagerat säljteam, som tillsammans med marknadsförings- och produktmedarbetare specialiserar sig på den kommersiella projektmarknaden.

Vi har själva känt och ofta fått höra att vår nuvarande konsumentwebbsida inte riktigt håller måttet när det gäller dina, arkitektens, byggnadsentreprenörens eller någon annan yrkeskunnigs krav och förväntningar. Så vi bestämde oss för en total omstrukturering och en lika hängiven satsning online.

En av uppgifterna vi gav oss i kast med var att göra all tillgänglig dokumentation lätt att hitta och ladda ner. Så vi letade upp var allting fanns, från tekniska faktablad till recepthandlingar, garantier och certifikat. Vi laddade upp dem på webben och byggde en sökmotor så att du enkelt kan hitta det du behöver. Webbplatsen låter dig även enkelt jämföra design och egenskaper hos olika sorters Pergo golv, vinyl, trä, eller laminat.

Webbplatsen har en smidig "responsive" design som passar vilken apparat du än har - vi vet att du ofta är på resande fot och snabbt behöver mobil information.

Vi hoppas du kommer gilla den! Tveka inte att skicka oss feedback så att vi kan fortsätta förbättra oss. Skicka ett e-mail eller kom i kontakt med oss på Facebook eller Twitter.

Newsletter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna, referensfallen, innovationerna och inspiration från Pergo.

Prenumerera

Kom i kontakt med oss: