Mrs. Murphy och hennes lektion i att gå med höga klackar satte Pergos laminatgolv Sensation på prov

den 19 januari 2016

Den 24 november anordnade modebloggaren och livsstilkonsulten Mrs. Murphy en speciell workshop – ”How to be sensational in high heels” – på berömda Rose Club i Stockholm, med efterföljande champagnefest.

På golvet låg Pergos laminatgolv Sensation. Inspektionen av golvet nästa dag visade att golvet hade klarat sig utmärkt och inte hade några repor eller märken efter klackarna eller den utspillda champagnen.

Men Pergo Sensation höll stilen, precis som en riktig diva. Helt sensationellt!



Enligt Mrs. Murphy, självutnämnd ”Agent of Fabulousness”, är det avgörande för en kvinnas goda hälsa att lära sig att gå elegant i högklackat. Efter att själv ha tillbringat halva sitt liv på högre höjder är hon en riktig expert i ämnet. Därför bestämde hon sig för att arrangera tvåtimmarsworkshops för att dela med sin av sina kunskaper och erfarenheter med andra kvinnor som vill kunna ta sig fram på höga klackar med stil.

Inför en ny omgång av workshopen – med efterföljande champagnefest – tog Pergo kontakt med Mrs. Murphy. Syftet? Att visa att Pergos laminatgolv Sensation kan utsättas för vassa klackar och utspillda drinkar, och ändå se fantastiskt ut. Uppdraget genomfördes med framgång: dagen efter kunde man vid en ingående inspektion av golvet inte upptäcka fläckar, repor eller tecken på något slitage över huvud taget. Mrs. Murphy: ”Som vid alla mina workshops var det mycket skratt och kråmande på höga klackar, och i stundens hetta spilldes ett och annat glas champagne. Men Pergo Sensation höll stilen, precis som en riktig diva. Helt sensationellt!”

Fantastiska, vattenavvisande golv

Pergos Sensation-golv är inte bara exceptionella när det gäller hållbarhet – de är snygga att titta på också. Innovativ teknik har gjort det möjligt för Pergo att skapa en autentisk, verklighetstrogen yta som återger de djupa spåren av äkta trä intill perfektion. Den naturliga looken förstärks ytterligare av en helt ny matt finish som bidrar till den sensationella, träliknande känslan.

En annan viktig egenskap hos Pergo Sensation-laminat är dess vattenbeständighet, i kombination med klicksystemet PerfectFold™ som gör installationen snabb och enkel. Sjävla laminatytan är vattentålig, men fogarna är det oftast inte. Sensation har två lösningar på problemet: dels pressas fasningen in i plankan redan under produktionen, dels tillförs en vattentät AquaSafe-beläggning i skarven. Lägg till ytskyddet TitanX™ så har vatten – eller champagne för den delen – ingen chans att sippra in.

Livstidsgaranti

Lotta Sunden, Brand Manager Pergo, kommer med ytterligare en förklaring till det anmärkningsvärda resultatet: ”Hållbarhet är ett av kärnvärdena i Pergos varumärke. Det finns vanliga laminatgolv, och så finns det Pergo. Vi uppfann laminatgolvet för 35 år sedan och leder fortfarande utvecklingen kring utseende, hållbarhet, känsla och miljötänk. Pergos golv är otroligt tåliga, vilket innebär att de är vackra även efter år av intensiv användning.”

Hemligheten ligger i Pergos patenterade TitanX™-ytskydd, en unik flerskiktsteknik som gör golven extra tåliga mot slag och höga klackar. Sundén tillägger: ”Den extrema slitstyrkan är orsaken till att vi kan garantera att våra golv står emot slitage och fläckar i upp till 33 år – marknadens bästa garanti.”

Hemligheten ligger i Pergos patenterade TitanX™-ytskydd, en unik flerskiktsteknik som gör golven extra tåliga mot slag och höga klackar



VILL DU VETA MER OM PERGOS KOMMERSIELLA GOLVLÖSNINGAR?

Kontakta oss för mer information eller en kostnadsfri offert.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev, för nyheter, referenser, innovationer och inspiration från Pergo.

Prenumerera

Följ oss: