Pergo förser Miller Homes med perfekta golv

den 25 juni 2015

Den ledande bostadutvecklaren, Miller Homes, använder de estetiska laminatgolven från Pergo laminate floors för att leverera ett slående resultat på deras nyutvecklade bostäder i Braehead, Glasgow.

Det femåriga projektet bestående av 100 fastigheter når nu sitt klimax, husägarana flyttar in till sina nya hem där de personligen har valt dégolv från Pergos kollektion av Living Expression laminat golv.

Vi ville erbjuda kunden något annorlunda och orginellt, något som kunde göra det möjligt för husägaren att njuta av golv som levererar riktig stil och klass.Miller Homes Säljmanager och Graeme Walker utsåg gemensamt of Classique Flooring, Pergo som den perfekta partnern för att leverera golv som kunde erbjuda blivande husägare den perfekta blandningen av stil, komfort och prestanda.

Med Living Expression kunde båda parter räkna med ett varierat utbud av 10 olika designstilar som erbjöd tillräckligt med variation för att tillgodose alla smaker, samtidigt som de kunde lita på att alla golv erbjöd utmärkt kvalitet. Golven kom med ytskyddet TitanX som ger ett utmärkt skydd mot repor och är därför perfekt för det hektiska familjelivet, golven har även 25 års garanti, således var Living Expression det självklara valet.

Graeme Walker, Classique Flooring, kommentarer: “Vi ville erbjuda kunden något annorlunda och orginellt, något som kunde göra det möjligt för husägaren att njuta av golv som levererar riktig stil och klass. Pergo valdes som leverantör till det här prisade projektet på grund av Living Expressions breda utbud av fantastiska trädekorer som har alla önskvärda egenskaper.”

Pergo laminatgolv består av material av högsta kvalitet och kombinerar fantastisk estetik med lättskötthet, egenskaper som är väldigt viktiga både för golvens hållbarhet och moderiktiga stil. Graeme var väl medveten om hur viktiga golven är i ett nytt hem, “med Pergo kunde vi erbjuda 10 fabulösa dégolv till husägaren, utbudet hade något att erbjuda alla smaker och preferenser, vilket var väldigt viktigt för oss. Processen var enkel eftersom hela utbudet kom från en och samma kollektion.”.

De populäraste valen var Elegant Walnut och Natural Oak som utgjorde cirka 70% av det totala antalet kvadratmeter.Graeme fortsätter, “Alla kunder valde Pergo för den öppna planlösningen, matsalen och hallen, några valde även Pergo för sovrummet. De populäraste valen var Elegant Walnut och Natural Oak som utgjorde cirka 70% av det totala antalet kvadratmeter. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och den allmänna uppfattningen bland husägarna är av liknande karaktär. ”

Living Expression laminatgolv är idealiska för nästan alla ytor i hemmet och erbjuder mångsidiga alternativ med trendig design av hög kvalitet och slitstarkhet. Miller Homes är det första projektet som har tagit del av Pergos nya teknik och framsteg, och det fenomenella slutreslutatet talar för att det inte är det sista.

Newsletter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna, referensfall, innovationer och inspiration från Pergo.

Subscribe

Följ oss på: