Pergo bevisar sin expertis i centrala Londonhem

den 17 december 2014

Utvecklaren V-Exsis arbetade från en gråskalig palett - reflekterande nuvarande inhemska inredningstrender - och vände sig till olika stilar och ytbehandlingar från Pergos sortiment. Till slut valdes det kommersiella laminatgolvet på grund av dess enkla installation och designvarietet. Totalt har 67 olika hem fått Pergolaminat installerat, i åtta olika designer: Beach House Oak, Sand Oak, Chalked Blonde Oak, Chalked Taupe Oak, Reclaimed Grey Oak, Reclaimed Brown Oak, Maritime Raven Oak och Mountain Grey Oak.

Varieteten på inredningen hos de olika boendena är beviset på den designflexibilitet som Pergos laminatgolv uppvisar. V-Exsis kunde välja mellan många olika ekstilar, som alla erbjöd olika utseenden baserade på ett och samma kärntema:

“Grått är färgtemat i alla våra byggnader, och vi ville hitta ett urval av golv som kunde upprätthålla detta utseende, så vi tittade på olika stilar inom den grå färgskalan. Vi valde stil och ytbehandling baserat på det individuella utrymmets behov. Då knappa deadlines kräver snabb installation, så är laminatgolv det perfekta valet - det erbjuder både och. Vi bestämde oss för Pergos laminatgolv på grund av våra tidigare upplevelser med märket, vilka har lärt oss att de håller den höga kvalitet som våra kunder förväntar sig, “ förklarar Egle Gineviciute, inredningsarkitekt.

Vi bestämde oss för Pergos laminatgolv på grund av våra tidigare upplevelser med märket, vilka har lärt oss att de håller den höga kvalitet som våra kunder förväntar sig

Pergos laminatgolv har använts av V-Exsis i 10 fristående boenden på Camden’s 73 Oakley Square och i sex sovrum i ett hem på Harbden Road, Swiss Cottage. Två stora projekt som fortfarande pågår inkluderar en blandning av 44 enkelsovrums- och studiolägenheter i Notting Hill’s 21-25 Linden Gardens och 48 lägenheter vid Gloucester Place, nära Baker Street London Underground.

Den patenterade TitanX-ytan gör att Pergos laminatgolv är mycket tåliga, och erbjuder fantastiskt slit- och stötskydd. De är enkla att underhålla och upp till 30 % snabbare att installera tack vare PerfectFold 3.0-systemet. Pergos laminatgolv finns tillgängligt i tre olika kvalitetsnivåer, fyra format och 84 dekorer. Sortimentet inkluderar det exceptionella designkonceptet Total Design, såväl som trä-, sten-, keramik- och betongdekorer. Allt detta gör det enklare för designers att skapa inredningar med lika delar inspiration som praktiska lösningar.