Trendig och konkret look på ett uppfräschat högkvarter från Lola Rose

den 18 juni 2015

Med en filosofi fokuserad på ‘prisvärd lyx’, är Lola Rose nu erkänd som en av de ledande modesmyckesprodcenterna i Storbritannien, och som del av en renovering av sina nya högkvarter, så bad företaget Pergo att ge dem stilfulla golv som passar detta LR-märke.

Som tillverkare med decennier av erfarenhet av att producera trä-, laminat- och vinylgolv till olikakommersiella platser, var Pergo den idealiska partnern, och levererade ännu ett exempel på prisvärd lyx till de nya lokalerna. Denna gång valdes Living Expression laminat i en Concrete Medium Grey-dekor, vilket gav den önskade effekten av komfort, prestanda och fantastisk estetik.

Golvet används i vår VDs hem och hon älskade hållbarheten på golvet och hur enkelt det var att ta hand om.


Då både främre och bakre delen av huset behövde en trendig lösning, så levererades 250 kvadratmeter Concrete Medium Grey för att täcka byggnadens huvudkontor, designstudio och utställningslokal, vilka tillsammans täcker två våningar, inklusive trappor. I utställningslokalen var detta speciellt viktigt, då golvet är en essentiell del av det designintryck som ges till både stora varuhus och mindre butiker som kommer på besök.

Anna Green, Lola Rose, ledde projektet, och förklarade varför Living Expression Concrete Medium Grey var det bästa valet, “Golvet används i vår VDs hus och hon älskade hållbarheten och hur enkelt det var att ta hand om. Vi valde just betongeffekten då vi fångades av dess moderna, rena utseende som golv och kontrasten det ger till våra feminina smycken. Tack vare det högkvalitativa utseendet och känslan av laminatgolvet, så fick vi en industriell look som var enkel och snabb att installera. Andra golvspecialister skulle kunna ha levererat samma look som vi letade efter, men de var dyrare och skulle ha tagit längre att installeras, och med budget och deadlines i åtanke blev då valet enkelt. ”

Med enkelt underhåll, högkvalitativ hållbarhet och en snygg look, så gav Pergos Living Expression allt det som Lola Rosa behövde. Anna var lika imponerad av leveranstiderna på Pergos laminatgolv, “Vi köpte från Nagle Flooring, som gav oss en väldigt grundlig service. Vi hade kortare leveranstider på detta projekt än normalt och Nagle Flooring kunde leverera vårt Pergogolv till oss inom dessa.”

Vi älskar golvet, det ger exakt den look som vi ville åstadkomma


Anna sammanfattar, “Vi älskar golvet, det är exakt den look som vi ville åstadkomma: lagercool, utan en massiv prislapp eller hårt arbete”.

Vill du veta mer?

Vill du upptäcka vad Pergo kan göra för ditt byggnads- eller renoveringsprojekt? Kontakta oss, utan förpliktelser, för skräddarsydda råd till dina specifika projektbehov.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna, referensfallen, innovationerna och inspiration från Pergo.

Anmäl dig

Anslut dig till oss: