Ligne Roset blir välkomnande med Pergo på varuhuset Heals

den 17 november 2014

Som del av den interna omplaceringen av möbelmärket Ligne Roset från första till andra våningen, arbetade Londonbaserade butiksinredningsspecialisten Bluegroup Retail tillsammans med Ligne Roset på specifikationerna.

Drift Oak

De två parterna bestämde sig för att Pergos Living Expression Drift Oak ekplankor skulle användas på andra våningen för att skapa en mer välkomnande och öppen känsla till hela avdelningen. Bluegroup Retail har levererat ett ombyggnadsprogram på alla våningar i Tottenham Court Road store de senaste 18 månaderna, vilket har hjälp till att skapa intressanta ytor och en uppfriskande shoppingupplevelse för kunderna.

Avdelningen Ligne Roset är mycket populär i varuhuset och noteras därmed som ett område med mycket trafik. Nyckelspecifikationerna var att golvet måste vara slittåligt, samtidigt som det måste gege ett trevligt estetiskt intryck,

Mike Peach, besiktningsman på Bluegroup Retail

Ett flertal olika golvlösningar förslogs därmed till Heal’s och efter diskussioner om budget, färg och prestanda så bestämdes det att Pergos laminatgolv kunde uppfylla alla krav.

Med en stor och öppen layout, så hjälper Living Expression Drift Oaks två meter-långa, extrabreda och definerade 4V avfasning att förhöja känslan av utrymme, och med golvets bleka ektoner ger det den perfekta bakgrunden till nyckelmöbler från Ligne Rosets fantastiska samling designers. Med Genuineteknologi, så förhöjs golvets inbjudande känsla genom en lätt polerad struktur som följer kornet i varenda detalj.

Pergos unika tillvägagångssätt till laminatgolv gör att 84 olika designer kan väljas i en av tre olika kvalitetsnivår, vilket gör att du kan möta kraven hos många olika specifikationer. Med Living Expression (Klass 32), Original Excellence (Klass 33) och Public Extreme (Klass 34), så blir det möjligt att välja den idealiska dekoren utan kompromisser.

Prestanda

Tack vare den överlägsna kvaliteten hos TitanX Pergo laminatgolv, som är rep- slit och stöttåliga, är golven kapabla till hög användning, medan PerfectFold 3.0 skarven håller till och med på de mest krävande platserna, och är fortfarande 30 % snabbare att installera.

Heal's har sex varuhus runt om i Storbritannien och har designat, tillverkat och sålt möbler i mer än 200 år. Känt som stödjare av visionär design, en mecenat av ung designtalang och den första återförsäljaren att visa upp möbler i matchande rumset, så är Heal känd som en av Storbritanniens mest prestigefulla interiördesignbutikerna.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om våra kommersiella golvlösningar och hur vi kan hjälpa dig maximera potentialen i ditt projekt, kontakta oss.