Lek och spel i en elegant Pergo-inramning i leksaksaffären Legekæden

den 2 februari 2016

För tre månader sedan öppnade leksaksaffären Legekæden sina dörrar i den danska staden Vordingborg. Men en golvyta på 900 m² erbjuder butiken ett överflöd av leksaker för barn i alla åldrar. För skapa en lugn atmosfär ibland de många exponerade färgerna valde Legekæden ett elegant, grått Pergo vinylgolv för kommersiell.

Legekæden är känd som en av Danmarks ledande leksakskedjor sedan mer än 30 år tillbaka. Med ca 40 butiker över hela landet vet den här detaljhandlaren hur man roar och gläder bar i alla åldrar med sitt enorma utbud av leksaker. En tur till Legekæden blir ett riktigt äventyr, eftersom barnen fritt kan prova på vissa leksaker i butiken.

Imponerande utbud av Lego-leksaker

Legekæden öppnade en ny butik i en av Vordingborgs mest besökta shoppinggator för bara tre månader sedan. Inne i leksaksaffären – som ståtar med en golvyta på 900 m² – hittar barnen inte bara videospel, actionfigurer och kramdjur, utan även ett imponerande utbud av Lego-leksaker.

Vi ville verkligen ha ett golv som håller sig vackert längeVackert utseende som varar

Det fanns två krav på golvet för den nya butiken: hög slitstyrka och enkelt underhåll. Legekæden Vordingborg bestämde sig slutligen för vinylgolvet Grå Ek Heritage. Det nya golvet lever upp till alla förväntningarna, och mer därtill. ”Hundratals personer besöker affären varje dag. Vi ville verkligen ha ett golv som håller sig vackert länge. Med det här nya golvet och Pergos långa garanti behöver vi inte bekymra oss om golvslitage”, säger Nickolai Jørgensen, butikschef på Legekæden i Vordingborg. ”En annan viktig faktor var det enkla underhållet. Med så många besökande barn är det mycket viktigt för oss att alltid kunna hålla golven rena. Vi torkar bara av golven med en fuktig trasa.”

En varm, hemtrevlig atmosfär

”Pergos vinylgolv ger en varm, hemtrevlig atmosfär i butiken och ser otroligt bra ut”, fortsätter Nickolai. ”Det ger också en känsla av lugn i en hektisk butik där gångarna är fyllda med klara färger”, inflikar Nickolai leende.

Pergos vinylgolv ger en varm, hemtrevlig atmosfär i butiken och ser otroligt bra utLäs mer

Vill du veta mer om kommersiella golvlösningar från Pergo? Kontakta oss för mer information om Pergos produkter eller en gratis offert.

Nyhetsbrev

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för alla de senaste nyheterna, fallstudierna, innovationerna och inspirationen från Pergo.

Registrera dig

Kontakta oss på: