Pergo visar prov på förstklassig design i Kingsbridge House

den 30 maj 2016

En tidigare kontorsbyggnad i Pinner, Middlesex har byggts om till 12 fantastiska, moderna trerumslägenheter med öppen planlösning. Pergo Living Expression laminatgolv för kommersiell miljö har lagts i hall och vardagsrum i alla lägenheterna i byggnaden som numera går under namnet Kingsbridge House.

Specifikationerna angavs av den internationellt ansedda inredningsarkitekten Jilly Harris från Jilly Harris Design, och designmässig spännvidd och god hållbarhet var två faktorer som bidrog till att valet föll på Living Expression. Omkring 500 kvadratmeter Kalkad Gråbrun Ek och 50 kvadratmeter Ek Ebenholts ger nu lägenheterna en sofistikerad och lättskött golvyta.

använder dem i allt från överkomliga lägenheter till fastigheter som säljs för många miljoner pund. Vi tycker att Pergo uppfyller många kriterier när det gäller estetik, boendekvalitet och prestanda.”Vi gillar Pergos golv sedan länge och använder dem i allt från överkomliga lägenheter till fastigheter som säljs för många miljoner pund”, berättar Jilly Harris. ”Vi tycker att Pergo uppfyller många kriterier när det gäller estetik, boendekvalitet och prestanda. Det är också ett namn som köparna litar på, och det är en viktig aspekt när man skapar inredningar som ska spegla det detaljfokus som genomsyrar våra projekt.”

Pergo Living Expression ger överlägsen hållbarhet i boendemiljöer. Med klass 32-märkning och 25 års garanti har golvet allt det som kännetecknar ett laminatgolv för kommersiella miljöer, men det är de nyskapande detaljerna och det breda sortimentet som gör golvet perfekt för högprofilprojekt som Kingsbridge House.

Ett TitanX™-slitskikt ger imponerande motståndskraft mot repor, slitage och slag, samtidigt som golvet är lätt att rengöra – attraktiva egenskaper för alla bostadsköpare. Pergo laminatgolv erbjuder också exceptionell design med Natural Variation™, den tekniska lösning som gör Kalkad Gråbrun Ek så slående.

Tekniken ger ett kalkat, rustikt utseende med hundratals variationer för ett naturligare intryck. Med fasning på alla fyra sidor och tydlig träkaraktär, men med laminatgolvets alla fördelar för användarna, skapar Living Expression Kalkad Gråbrun Ek ett effektfullt uttryck i Kingsbridge House. Även smalplanksgolvet Ek Ebenholts har fyrsidig fasning, men med en finare dekor och en silkesmatt finish som ger en sofistikerad samtida känsla.

De färdigställda lägenheterna vittnar om vår ambition att skapa moderna bostäder som fungerar för ägarna och har en inredning som uppfyller högt ställda krav på designområdet.”De färdigställda lägenheterna vittnar om vår ambition att skapa moderna bostäder som fungerar för ägarna och har en inredning som uppfyller högt ställda krav på designområdet”, fortsätter Jilly Harris. ”Vi är otroligt nöjda med Pergo Living Expression laminatgolv, och det fantastiska stöd vi fick från Pergo gjorde att vi kände oss fullkomligt trygga med att rekommendera golven åt Kingsbridges ägare.”

Läs mer

Vill du veta mer om kommersiella golvlösningar från Pergo? Kontakta oss för mer information om Pergos produkter eller en gratis offert.

Nyhetsbrev

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för alla de senaste nyheterna, fallstudierna, innovationerna och inspirationen från Pergo.

Registrera dig

Kontakta oss på: