Introducerar Din nya kontakt för Pergo Projektförsäljning Pergo AB, Rune Nilsson

den 22 oktober 2014

Hej Rune; Berätta lite om dig själv.

Jag har jobbat med Golv nästan hela min yrkesverksamma karriär, både i flera olika befattningar och med olika golvtyper och tillverkare. Har alltid varit intresserad av golv och byggnation och har även en hel del egen erfarenhet av husrenoveringar och golvläggning.

Laminat-, Trä- eller Vinyl Golv?

Brukar säga att det beror på i vilket utrymme golvet ska läggas och hur det ska användas.

I ett klassiskt vardagsrum, gäller Trägolv för mig. I ett kök hos den lite äldre familjen, fungerar Trägolv väl, även där. Men, hos den yngre familjen med barn, hund & katt, bör man nog tänka lite mer praktiskt.

Här blir nya generationens underhållsfria Laminatgolv ett mycket bra alternativ, eller varför inte ett av de nya Vinylgolven.

Ett golv ska inte bara vara vackert dag 1, utan även efter 5-, 7-, och 10 år. Många överskattar nog sina underhållsambitioner när det gäller golvvård, så där ligger Laminat- och Vinylgolv bra till. Samma tankesätt gäller inom projekt; Typ av utrymme, Design, Pris, Miljö, Önskad Livstid och Möjligt Underhåll.

Vilken är din främsta utmaning med Pergo just nu?

Att vara med och lansera Pergo som ett alternativ inom projektmarknaden i Sverige, med flera olika produkt typer. Pergo är idag ett av Sveriges starkaste varumärken inom golv, men fortfarande bara förknippat med Laminatgolv.

Då vi nu ingår i Unilin Gruppen, har vi egen tillverkning av både Laminat-, Trä- och Vinyl- Golv. Det är en stor fördel att ha flera alternativ att erbjuda, särskilt när man jobbar med projekt.

Vilka är dina Pergo Favoritgolv?

Välkommen att prata golv med Rune N.

Newsletter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna, referensfallen, innovationerna och inspiration från Pergo.

Prenumerera

Kom i kontakt med oss: