Go Sport: när snabbhet är av yttersta vikt

den 17 november 2014

Hos Pergo är vi stolta över att ha ett av de mest snabbinstallerade golven på marknaden. Kanske till och med det snabbaste. Men ibland så överraskas till och med vår egen tekniska avdelning av hur snabbt det går.

Trafik- och slitresistent, lättskött.

Det är precis det som hände på Go Sport i Heist-Op-Den-Berg, Belgien.

Det var ett ovanligt sälj från början. Go Sport ville först ha ett polerat betonggolv. Golvet behövde hantera mycket trafik. Det behövde vara slittåligt, lättskött och - inte särskilt överraskande - se ut som betong.

Men ett golv som detta tar lång tid att installera och torka, och butiköppningen närmade sig i en obeveklig takt.

Ett val är gjort

Valet blev Concrete Medium Gray, ett klass 34 Pergo laminatgolv som klarar alla dessa krav, och mer.

Dessa stora laminatplattorna ser ut som riktigt betonggolv, men utan nackdelarna. Det är enkelt att installera och mycket bekvämare än betong. Utöver detta så skapar laminat en mycket varmare butiksatmosfär en det kalla hårda betonggolvet.

Installera det inom vår klass 34 kvalitetsnivå - den bästa i sin liga - och du har en slitstark golvlösning som är kapabel att klara av alla kunder som du kan hantera. Nej, detta är inte bara en marknadsföringsgimmick. Beviset? Vi bestämde oss för en 10-årig garanti med Go Sport på allt slitage.

Go Sport butikschef Peter Schroyen blev direkt intresserad.

Och det var före installation.

Dags att installera

Vi visste från erfarenhet att installerarna på gruppen F&S garanterar ett toppresultat. Men på grund av storleken på projektet - hela 703 m² utställningslokaler - så bestämde sig vårt tekniska team för att besöka platsen på installationens andra dag. Om det skulle finnas några problem, skulle de kunna rådgiva och rätta till direkt - på plats.

Vad det tekniska teamet inte visste om var att installationsteamet redan hade åkt iväg när de kom till installationsplatsen. F&S klarade av att installera på mindre än en dag, i stället för två. Det är 58m² i timmen!

“Installationen av det nya golvet gick blixtsnabbt. Detta betydde att vi kunde fortsätta med att arrangera och dekorera butiken tidigare än planerat. Det gjorde att vi slapp mycket stress.”

Peter Schrooyen, Go Sport butikschef

Hur kan vi hjälpa till?

Vill du veta mer om Pergos kommersiella golvlösningar? Kontakta din dedikerade Pergospecialist.