Besök oss på EquipHotel i Paris (och vinn gratis golv till ditt hotell)

den 6 november 2014

Besök oss på EquipHotel i Paris från 16-20 November och vinn ett helt nytt golv till ditt hotell. Du kan hitta oss i Paviljong 3, stånd F154.

Hållbarhet. Design. Underhåll. Kostnadseffektivitet. Dessa fyra element är vitalt viktiga när du väljer en golvsituation till ditt företag. Vi tror att Pergo bockar av alla dessa fyra aspekter - och mer. 

Gratis biljetter EquipHotel 2014

På EquipHotel skapade vi ett miniatyrhotell där laminat-, trä- och vinylgolv kommer samman i en perfekt hotellupplevelse. Vårt team av experter hjälper dig gärna att hitta den perfekta lösningen till dina projektbehov.  Kontakta oss för dina gratis biljetter.

Glöm inte att lämna din kontaktinformation i Pergos bås för chansen att vinna ett helt nytt hotellgolv. Välj mellan 50m² klass 34 laminatgolv till din lobby, 50m² klass 32 laminatgolv till ett gästrum eller 25m² lyxigt vinyl till ditt badrum.

Gästvänlig erfarenhet

Pergo har mycket erfarenhet i gästvänlighetsindustrin. Det som vi gjorde på Grand Hyatt i Beijing or Hotel Oceania i Frankrike kan vi också göra hos dig. Vi ger dig en hållbar golvlösning som kan klara ett högtrafikerat område’s utan att kompromissa vad gäller design. Vi vann till och med ett Zimmer+Rohde Interior Contract Award för vår golvlösning på Hotel Carnival Palace i Venedig   

Vad är det som separerar oss från andra golvspecialister? Vi kan vara din allt-till-allo golvaffär.

Pergo uppfann laminatgolv år 1977. Vårt klass 34 laminatgolv, det bästa i sin liga, har speciellt utvecklats med högtrafikerade områden i åtanke.

Hitta exakt samma golvdesign i klass 33 och klass 32 för konsistent och kostnadseffektiv look och känsla i din restaurant, bar och gästrum. Lägg till Pergo vinylplankor och plattor i mixen som en stilfull och vattentät lösning till dina badrum.

Praktisk information

  • Datum: 16-20 November 2014
  • Plats: Porte de Versailles, Paris, France, Paviljong 3, stånd F154
  • Inträdeskostnad: €25 om du förtidsregistrerar dig, €60 vid köp på plats. Kontakta oss för gratis biljetter.
Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev för de senaste nyheterna, referensfallen, innovationerna och inspiration från Pergo.

Anmäl dig

Anslut dig till oss:

EquipHotel 2014