Pergo vinner juryns pris på Forum Dobrego Designu 2015

den 17 december 2015

Pergos Vinter Ek 1-stav belönades med juryns pris i kategorin ”Golv och väggar” på Good Design Forum 2016 i Warszawa, ett av de största professionella evenemangen för polska arkitekter och designers.

Forum Dobrego Designu är den viktigaste professionella händelsen under året för designers och arkitekter i Polen. Mässan erbjuder många presentationer och workshops. Besökarna får också chansen att se de senaste produktnyheterna på marknaden.

I samband med evenemanget hölls en officiell prisutdelning med flera utmärkelser för bästa byggnads- och interiörprodukter. Konkurrensen var stark, men vårt golv Vinter Ek 1-stav var starkast. Den vackra dekoren i vår kollektion av laminatgolv vann juryns hederspris i kategorin ”Golv och väggar”. De 130 jurymedlemmarna, som utgjordes av polska arkitekter och designers, noterade särskilt Pergogolvets goda hållbarhet och prestanda i kombination med exceptionell design.

Vinnande design: Vinter Ek

Vinter Ek är ett modernt laminatgolv med två meter långa plankor. Känslan av trägolv förstärks ytterligare av att samtliga fyra kanter är fasade. Golvet har trästrukturen Genuine™, dvs. en lätt polerad effekt som följer träådringen in i minsta detalj och kompletteras av en sidenmatt yta. Plankan finns i tre olika hållbarhetsklasser: Public Extreme (klass 34/AC6) för högtrafikerade områden, Original Excellence (klass 33/AC5) för kommersiella tillämpningar och Living Expression (klass 32/AC4) för vardagens utmaningar.

Vill du veta mer om Pergos kommersiella golvlösningar?

Kontakta din lokala återförsäljare för mer information eller en kostnadsfri offert.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev, för nyheter, referenser, innovationer och inspiration från Pergo.

Prenumerera

Följ oss: