Klassisk eklook för Chislehurst apartments

den 6 juni 2016

Pergos lyxvinylgolv Classic Nature Oak har använts i entréhall, sällskapsrum, kök och korridorer i McAllister Developments nybyggda, högklassiga lägenhetskomplex.

Vi känner till andra vinylgolv som har fått vattenskador och blivit fläckigt. Därför fastnade vi för Pergo eftersom vi kände oss trygga med ytskiktet TitanV™. Klicksystemet PerfectFoldV™ betydde att vi inte behövde fästa golvet på undergolvet.I byggnaden, som rymmer åtta lägenheter, i Chislehurst, Kent, har 375 m² lagts med Pergos Classic Nature Oak. Med lämplighet i klass 32 har Premium Click det starka TitanV™-ytskiktet som skyddar mot repor, fläckar och slitage:

”Vi känner till andra lyxvinylgolv som har fått vattenskador och blivit fläckigt. Därför fastnade vi för Pergo Premium Click eftersom vi kände oss trygga med ytskiktet TitanV™. Klicksystemet PerfectFold V™ betydde att vi inte behövde fästa golvet på undergolvet, även i entréhallen som har mest trafik.” Kommenterar Richard McAllister från McAllister Developments Limited.

100 % vattentäta Premium Click är ett grundläggande lyxvinylgolv från Pergo. Golvet innehåller funktioner som garanterar lång hållbarhet och en realistisk trälook.

Premium Click, som kommer med 20 års produktgaranti, har en flerskiktig konstruktion ger ett exceptionellt stabilt golv. Tack vare en ny tillverkningsprocess kan Pergos vinylgolv med klickfunktion för första gången installeras på platser som kan utsättas för hög direkt värme, t.ex. uterum.

Den naturliga eken i de valda golven passar exceptionellt väl in i den varierade interiören och medför en känsla av verkligt trä men har vinylens mjukhet och vattentäthet. Med strukturer som ger subtila nyanser, kontraster och variationer mellan enskilda plankor ser Pergos vinylgolv Premium Click otroligt naturliga ut. Det är de små detaljerna som gör skillnaden.

”Vi blev imponerade av de Classic Nature Oak-golv som vi valde och vi har redan planer på att använda det i vårt nästa projekt i Beckenham,” avslöjar Richard McAllister.

Vi blev imponerade av de Classic Nature Oak-golv som vi valde och vi har redan planer på att använda det i vårt nästa projektLäs mer

Vill du veta mer om kommersiella golvlösningar från Pergo? Kontakta oss för mer information om Pergos produkter eller en gratis offert.

Nyhetsbrev

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för alla de senaste nyheterna, fallstudierna, innovationerna och inspirationen från Pergo.

Registrera dig

Kontakta oss på: