Eleganta lägenheter i hjärtat av Antwerpen

den 4 mars 2016

Sedan början av 2016 har Antwerpens ‘t Eilandje-distrikt varit ett inneställe för utlandsstationerade och affärsfolk som besöker Belgien under korta eller medellånga perioder. Där erbjuder Cadix 35 rymliga lägenheter och studios med samma komfort som hotell, där man känner sig som hemma. Pergos vinylgolv för kommersiell miljö ger den perfekta finishen i dessa eleganta lägenheter.

Vi gav interiören i våra lägenheten en varm och modern framtoning. Vinylgolvssortimentet från Pergo var en perfekt match.Sedan början av året har Bert Cleiren hyrt ut lägenheter till affärsmänniskor som vistas i Belgien kortare eller längre perioder, från en vecka till ett år. "Våra tre studios och åtta lägenheter är topputrustade för att ge gästerna en bekymmersfri vistelse," säger Bert Cleiren. "Lägenheterna är fullt möblerade, de städas två gånger i veckan och vi byter linne varje vecka."

"Vi gav interiören i våra lägenheten en varm och modern framtoning. Vinylgolvssortimentet från Pergo var en perfekt match," fortsätter Bert. "Vinylgolvet i ljus ek har ett naturligt och modernt utseende. Det superenkla underhållet gör att det är väldigt praktiskt."

Splitternytt under många år

"Vet du vad jag gillar bäst med golvet?" fortsätter Bert. "Att det är så hållbart! Våra gäster kommer ofta med tunga resväskor och kan orsaka repor på golvet. Vinylgolvet repas inte tack vare det skyddande ytskiktet. Det gör att golvet alltid ser splitternytt ut. Resultatet är att våra lägenheter behåller sin charm i många år."

"Det här är början på en fin framgångshistoria", sammanfattar Bert. "Lägenheterna är utrustade med all komfort så att våra gäster ska få en behaglig vistelse. Jag vill gärna se deras spontana reaktion!"

Läs mer

Vill du veta mer om kommersiella golvlösningar från Pergo? Kontakta oss för mer information om Pergos produkter eller en gratis offert.

Nyhetsbrev

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för alla de senaste nyheterna, fallstudierna, innovationerna och inspirationen från Pergo.

Registrera dig

Kontakta oss på: