Golvlösningar för hotell

Specifikationer för golvlösningar till hotell kan vara en utmaning. Dels handlar det här om utrymmen som varierar stort i fråga om trafik och atmosfär. Och dels vill du ha en genomgående och konsekvent stil på hotellets samtliga golv.

Pergo erbjuder hotell och beställare ett komplett sortiment av komersiella golvlösningar. Golvsystem bestående av tekniskt avancerat laminat, vinyl och naturträ för alla tänkbara hotellapplikationer, inklusive en konsult som bistår under hela processen, från initial design, till snabb läggning och en garanterad prestanda.

Senaste referenser i hotellgolv

Vi hade ett pressat schema, men tack vare en mycket väl samordnad process så behövde hotellet bara vara stängt i tre månader

Delphine Maes de MD Interior - Läs mer

Högpresterande golvlösningar för hotell

Olika ytor kräver olika lösningar. En högtrafikerad yta, som exempelvis en hotellobby, kräver ett mer robust golv än gästrum, korridorer eller kontorsytor.

Hotellets golv, från foajé till badrum, får inte ha några synliga övergångar och måste klara alla olika trafiksituationer och prestandabehov, samtidigt som det ska ge en genomgående känsla, karaktär och atmosfär. Vi kan fixa det.

Möjligheten till en designmässig röd tråd kan även vara en kostnadseffektiv lösning, eftersom den möjliggör en öppen specifikation med stegvis renovering eller uppgradering.

Anläggning 32 Laminat 33 Laminat 34 Laminat Vinyl Trä
Reception/Lobby Rekommenderas Ok
Korridorer Rekommenderas Ok
Sovrum Rekommenderas Ok Ok Ok Rekommenderas
Badrum Ok Rekommenderas
Kontorsytor Rekommenderas Ok
Sällskapsrum Rekommenderas Ok Ok Ok
Träningsanläggning Ok Rekommenderas
Restaurang/Bar Ok Rekommenderas Ok Ok

Vi gav interiören i våra lägenheten en varm och modern framtoning. Vinylgolvssortimentet från Pergo var en perfekt match.

Bert Cleiren, Cadix 35 - Läs mer

Rengöring och underhåll

Självklart önskar du dig maximal hygienisk standard och du vill även att hotellgolven ska vara lätta att rengöra och underhålla.

Golv från Pergo är utformade för att avvisa smuts, damm, fläckar och repor, det vill säga du får en snabb och enkel underhålls- och rengöringsprocess, för fräscha, fläckfria ytor dygnet runt.

Snabb läggning

Vårt unika klicksystem Perfect Fold 3.0™ erbjuder tre olika läggningsmetoder, för enklare och snabbare läggning av hotellets golv. Klicksystemet PerfectFold™3.0 har en stabil fogning som minimerar risken för glipor och höjdskillnader.

Garanti kommersiella miljöer

Pergo-golven är gjorda för att hålla. En standardgaranti för kommersiella miljöer sträcker sig från 3 till 5 år, eller 10 år på begäran. Garantin täcker problem som rör slitage, fläckar, blekning, klickfunktion och vissa problem som involverar vatten.

Golvlösningar för hotell, referenser

Golvbeläggningen är en viktig del av hotellets inredning, vare sig den syftar till att förmedla ett varumärke eller fokuserar på själva kärnan i eller karaktären hos en viss plats.

Runt om i världen har hotellägare pekat ut Pergo som förstahandsvalet vid golvläggning, från fullbordandet av Oceania Hotels varma professionalism till den kittlande kulturella spänningen då öst möter väst i Pekings lyxiga Grand Hyatt. För Hotel Carnival Palace i Venedig blandade Pergo romantik och modern elegans med en inredning som speglar den venetianska förfiningen och överdådet.