Kommersiella golvlösningar

Golv i kommersiella miljöer är vardagens estrad, vilket betyder att de utsätts för ett oupphörligt mekaniskt slitage och stora påfrestningar. För att golven ska förbli vackra kombineras design med slitstyrka.

Här på Pergo handlar allt till syvende och sist om vackra, praktiska golv med lång hållbarhet. Flera decenniers samlad expertis och över 500 beviljade och pågående patentansökningar gör att vi kan erbjuda dig extremt slitstarka kommersiella golvlösningar.

Kommersiella golvlösningar

Skapar möjligheter, levererar slitstyrka

Som laminatgolvets uppfinnare är Pergo känt för förstklassig kvalitet och trendsättande design. Vi har ett omfattande team som på heltid forskar kring nya produkter och tekniker, som ser till att vi alltid levererar överlägsen kvalitet och bestående skönhet.

Välj mellan laminat, trä och vinyl eller kombinera dem i mängder av mönster, eller skräddarsy ditt golv och skapa en helt unik atmosfär. Få exakt rätt finish med matchande tillbehör. Varje planka och platta är baserad på innovativ teknik som garanterar att resultatet av ditt arbete håller i många år.

  • Multikategorisortiment
  • Ändlösa möjligheter till specialdesign
  • Innovativ teknik för maximal slitstyrka
  • Global närvaro och support

Hitta rätt lösning för dina behov

Livligt trafikerade foajéer, tysta kontorsmiljöer eller trendiga butiker – Pergo har alltid rätt golvlösning. Vårt multikategorisortiment och flera decenniers expertis ger oss möjlighet att ta fram en helhetslösning för ditt byggprojekt.

Målet är en gränslös palett – som ger dig möjlighet att tänka fritt, drömma stort och skapa exakt rätt känsla i varje miljö. Mängder av färger, strukturer, format etc. ger dig chansen att skapa otaliga, helt unika designer. Med vårt breda sortiment, omfattande expertis och långsiktiga engagemang levererar vi alltid kvalitet som håller, oavsett om det handlar om offentliga-, kommersiella- eller industriapplikationer.

Samarbeta med oss

Från dag ett har vi arbetat efter vårt motto:

Att skapa vackra, bestående inomhusmiljöer, förenkla arbetet för kunden och ge en total kvalitetsupplevelse.


Det handlar om mer än att bara leverera bra kommersiella golvlösningar. Det handlar om långsiktigt partnerskap. Vårt mål är att du ska kunna vara säker på att produkterna och vårt folk håller vad de lovar.

Under årens lopp har vi skaffat oss den erfarenhet som krävs för att kunna erbjuda tillförlitlig service och support under hela byggprocessen, från planering till underhåll. Hög produkttillgänglighet och flexibla leveranser från strategiskt placerade återförsäljare garanterar projektets tidsramar.