Specialdesigna ditt laminatgolv för kommersiellt bruk

Vårt program för specialdesign ger dig chansen att utforma ditt eget kommersiell laminatgolv. Byt mönster, format, struktur och/eller glansnivå. Lägg till eller ta bort fasningar. Använd fantasin! Kontakta oss tidigt i projektet så hjälper vi dig hitta din unika golvlösning från Pergo.

laminate customisation

Volkwagens showroom (ovan) är ett perfekt exempel på specialdesignat golv. Golvets färg anpassades för att matcha inredningen och fasningar användes för att förstärka upplevelsen.Om du har en idé kan vi hjälpa dig utveckla den. För mer inspiration, ta en titt på några av våra specialdesignade projekt.

Pergo customised laminate

Matcha golvet med inredningen, för enhetligare miljöer.

Hos Maisons du Monde, återförsäljare av elegant heminredning, har golvets färg anpassats och koordinerats i enlighet med föremål och möbler i butiken. Våra möjligheter till specialdesign innebär att du kan skapa ett golv som perfekt matchar din inredning, för ett skarvlöst visuellt uttryck.

Pergo customised laminate at Stabaek

Låt golvet matcha företagets varumärke.

När den norska fotbollsklubben Stabaek valde nytt kontorsgolv föll valet på ett laminatgolv vars design liknar en gräsplan, i lagets färg. Vill du också matcha golvet med ditt varumärke och få en mer exklusiv look? För bästa resultat, kontakta oss tidigt i planeringsprocessen.

Seat customised showroom floors

Utnyttja alla våra möjligheter till specialdesign och få helt unika golv.

När Seat bad oss om hjälp med att ta fram ett nytt golv till deras showroom, skapade vi en exklusiv look som påminde om den rutiga racingflaggan. Snyggt och vågat, men tillräckligt hållbart för bilar i 1500-kilosklassen. Specialdesign handlar inte bara om färger utan även om unika format och justering av de tekniska funktionerna, för en verkligt unik look och prestanda.