Laminatgolv AC5

Laminatgolven AC5 passar för kommersiella miljöer med normalt till stort slitage.

Pergo AC5/klass 33 laminatgolv för kommersiella miljöer uppfyller med god marginal kriterierna för slitage- och slagtålighet i kommersiella miljöer med hög trafik.

Vårt laminatgolv AC5/klass 33 är en kombination av elegant design och högsta möjliga hållbarhet och slitstyrka. Det är den perfekta lösningen för kommersiella miljöer som utsätts för hård belastning från fötter och hjul i vardagen.

Referenser för laminatgolv AC5:

När skolan Vinehall independent school skulle renovera sin teater behövde de ett golv med mycket hög kvalitet och hållbarhet. Vårt laminatgolv AC5/klass 33 tog plats på scenen. Den attraktiva, lättskötta och slitstarka golvytan är det perfekta underlaget för en lyckad föreställning.

Den ledande skokedjan Avance ville skapa en mysig och samtidigt modern miljö för trendkänsliga personer i alla åldrar när de renoverade sin flaggskeppsbutik i Belgien. De valde att använda Pergos laminatgolv för kommersiella miljöer. Butiken fick exakt ett sådant varmt och modernt uttryck som kunden hade önskat. Numera används alltid våra laminatgolv klass 33 när Avance renoverar sina butiker.