Laminatgolv AC4

Laminatgolv AC4 är en unik kvalitetsklass för både hemmiljö och kommersiell miljö med lättare till normalt slitage. Laminatgolvet Premium i kvalitetsklass AC4 brukar vara förstahandsvalet för större flerbostadshus eftersom det har en hög hållbarhet och slitstyrka.

Med sin förbättrade prestanda passar AC4 laminatgolv för kommersiell miljö även hemmiljöer. Det är ett mycket tryggt och säkert val. Användare i kommersiella miljöer får tillgång till mönster och strukturer som tidigare var reserverade för hemmiljöer.

Referenser för laminatgolv AC4:

Till Londons berömda varuhus Heal's levererade Pergo elegans och prestanda åt Frankrikes ledande möbelvarumärke, Ligne Roset. Det nya laminatgolvet i kvalitetsklass AC4 gav avdelningen en inbjudande känsla och ett intryck av elegans.

I Glasgow fick husägarna själva välja dekor i Miller Homes nybyggda bostadsområde för 100 familjer. Laminatgolvet AC4 Living Expression var den perfekta kombinationen av stil, bekvämlighet och kvalitet för de framtida husägarna.

Moderna inredningstrender och former valde byggbolaget V-Exsis att använda Pergos laminatgolv AC4 med ett brett sortiment av mönster och ytstrukturer i 48 exklusiva lägenheter vid Gloucester Place i London.