PERGO - OÄNDLIGA MÖJLIGHETER

Vi vet att kommersiell golv syns. Alltid. Därför ger vi dig möjlighet att designa dina egna, unika utrymmen. Med en mängd olika färger, dekorer, ytstrukturer och format kan du skapa otaliga designer. Och våra fantastiska möjligheter till specialdesign ger dessutom utrymme för nya idéer.

Vi erbjuder även speciella designfunktioner som Endless Plank och Natural Variation.

Sensation - Ett laminatgolv som överträffar allt du har sett tidigare

AquaSafe-teknologi gör våra nya golv vattentåliga och utmärkta för kök och andra våta utrymmen. En unik, djupare struktur ger våra golv en känsla som överträffar allt du känner igen från andra laminatgolv. Den autentiska designen har även en ny matt yta och dekor som går hela vägen ner i fasningen.

Pergo Endless Plank

Endless Plank - golvet som fortsätter för evigt

EndlessPlank med sina 2 fasningar gör att rummet känns större, genom att det ger en känsla av golvplankor som aldrig tar slut. En perfekt matchad dekor och struktur med kontinuerligt flöde, som fortsätter från den ena plankan till nästa.

Pergo natural variation

NaturalVariation - för personliga golv

NaturalVariation är en produktionsprocess som slumpvis ger varje planka en kritad och rustik look. Det finns möjlighet att skapa över 700 olika plankor, med oändligt antal mönstervariationer.

Attractive textures

Snygg struktur

Vår kollektioner har inte mindre än sju olika ytstrukturer som förstärker det autentiska utseendet hos ditt laminatgolv. Här finns både den slitna vintagelooken och den naturliga känslan av ådringar i trä.

Format bevel

Ett format och en fasning för varje rum

De olika formaten ger dig möjlighet att ändra känslan i ett helt rum. Gör det bredare, smalare, längre, mörkare eller ljusare – möjligheterna är oändliga!

Customised floors

Specialdesign

Tack vare vår samlade expertis kan vi erbjuda ändlösa möjligheter till specialdesign, för att du alltid ska hitta det du söker.